Ahoj,
tady na fóru jsem nenašel o značce Moen ani Ň, jak se vám pozdává tenhle EQ k el. kytaře?
Na eBayi teď vychází nový za 70$ i s dopravou, na tomhle fóru si ho chválí, ale je to pro basáky. Na HarmonyCentral taky něco málo reakcí je.
Zatím v teoretické rovině uvažuju, jestli vrazit těch 70$ do tohohle nebo zkusit najít za podobné prachy nějaký mulťák, který má parametrický eq už v sobě.
Edit: Na bazaru jsem zahlídl nějakou krabku Aria PM-10, ale na webu je o ní ještě míň než o Buffalu, video žádné.
Moen Buffalo - parametrický EQ
Pravidla fóra
Moen Buffalo - parametrický EQ
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moen Buffalo - parametrický EQ
Mulťák ti celkové změní zvuk (a pokud bude v této cenové relaci, tak k horšímu).filo01 píše:Zatím v teoretické rovině uvažuju, jestli vrazit těch 70$ do tohohle nebo zkusit najít za podobné prachy nějaký mulťák, který má parametrický eq už v sobě.
Řešit jeslti koupit EQ nebo multiefekt je jako řešit jestli koupit brambory nebo bramborový salát
EDIT: Rozuměj: k čemu kupovat bramborový salát, když potřebuju brambory?
Hraju na kytary a mašinky
Re: Moen Buffalo - parametrický EQ
Ten mulťák je bezpředmětný, projel jsem si vhodné kandidáty všech značek a parametrický eq nemá ani jeden.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy