Ohlý šroub u tremola
Pravidla fóra
Ohlý šroub u tremola
Ahoj, mám Squier standard stratocaster, vlasním ho asi půl roku. Nedávno jsem si všiml, že jeden šroub u tremola je vychýlený (jak můžete vidět na fotografii) směrem ke krku. Myslíte, že je to důvod k reklamaci?
Naposledy upravil(a) Honzaaa dne 8.10.2012 19:04, celkem upraveno 1 x.
Re: Ohlý šroub u tremola
no důvod k reklamaci by to mohl býtHonzaaa píše:Ahoj, mám Squier standard stratocaster, vlasním ho asi půl roku. Nedávno jsem si všiml, že jeden šroub u tremola je vychýlený (jak můžete vidět na fotografii) směrem ke krku. Myslíte, že je to důvod k reklamaci? Celkem by se mi to totiž hodilo, rád bych tuto kytaru vyměnil za Epiphone G 400.
Já neměl, na mysli vrátit peníze, ale že mi místo novýho Squira daj novej Epiphone, cenově to vyjde stejně popř. bach ten malý rozdíl doplatil.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
To pochybuji, co by pak dělali s použitou a opravovanou kytarou.
Každopádně na reklamaci bych to vzal.
Mně se třeba povedlo při reklamaci akustiky, že to nestihli do 30ti dní a tak jsem využil zákonné možnosti vrácení peněz, připlatil a šel do lepší kytary.
Každopádně na reklamaci bych to vzal.
Mně se třeba povedlo při reklamaci akustiky, že to nestihli do 30ti dní a tak jsem využil zákonné možnosti vrácení peněz, připlatil a šel do lepší kytary.
no jo ale když to na 99% opraví do 30 dnů tak bude mít to samý
jedině jí prodat
tak se jí zbavíš
jedině jí prodat
Když ji prodá, tak na tom bude výrazně tratit
Neříkám, že se to nedá, ale pokud je tam rozdíl třeba 500Kč, tak si lidi radši připlatí a koupí novou 
Řekl bych, že ten šroub ohnutý nebude. Měl jsem podobné zdání u Fenixe STL, který má podobnou konstrukci vibráta na 2 šroubech. Závit, do kterého se ty šrouby šroubují, je poměrně volný, a pokud není šroub dostatečně hluboko, tak se v něm kývají. Podle tvé fotky jsou ty šrouby možná vyšroubované zbytečně vysoko (výška strun by se pak upravila červíčkama na kamenech). Můžeš zkusit vibráto rozebrat a zkontrolovat, jak to se šrouby je. Každopádně by to asi důvod k reklamaci nebyl. Pokud jsou natažené struny, tak by se ten šroub ani při pohybu vibráta hýbat neměl, ani když je šikmý, snad jen při dive bomb, kdy ti budou struny úplně plandat. Ale ten se s tímhle typem vibráta bez zámků stejně dělat nedá ...Honzaaa píše:Ahoj, mám Squier standard stratocaster, vlasním ho asi půl roku. Nedávno jsem si všiml, že jeden šroub u tremola je vychýlený (jak můžete vidět na fotografii) směrem ke krku. Myslíte, že je to důvod k reklamaci? Celkem by se mi to totiž hodilo, rád bych tuto kytaru vyměnil za Epiphone G 400.