otázka ohledně efektů Epiphone

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
johny lespoal

otázka ohledně efektů Epiphone

Příspěvek od johny lespoal »

zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti s těmito efekty , cenově vyjdou na stejno ,ale mám kytaru od epiphone a tak sem si myslil že epiphone efekt bude lépe šlapat (epiphone distortion) a (vintage overdrive) prosím poradte
marshall

Re: otázka ohledně efektů

Příspěvek od marshall »

ůplná blbost
každej efekt zní jinak(každá značka to dělá po svým)
ale šlapat budou všechny se všema kytarama, pokud vím tak epiphone dělá jeden efekt a některý firmy co dělaj efekty vůbec neviráběj kytary takze podle tvého úsudku by zřejmě něfungovalo 99% efektů.
jedna rada na závěr efekt bych vybíral podle zvuku a značka ti může být ukradená, prostě kup co se ti líbí a na co máš(finance)

pozn. distortion a overdrive sou dva odlišný efekty takže nečekej shodu ani kdyby je dělaala jedna značka
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Napiš sem kolik do toho chceš vrazit, co hraješ za styl, do jakýho aparátu to ženeš, co si představuješ za zvuk... Takhle se těžko radí, jinak nevím teda jak hrajou efekty od Epi, ale určitě se najdou i nějaké lepší... Každopádně napiš to co sem říkal nahoře, ale i tak doporučuju si zajít do kšechtu a pak si doporučované efekty vyzkoušet, každému se líbí jiný zvuk ;)
symar

Příspěvek od symar »

No tak zmatenej dotaz.... overdrive a distortion je naprosto něco jiného. A taky není overdrive jako overdrive a distortion jako distortion. Navíc každé se většinou používá trochu jinak. Pro základní rozhled si tady něco přečti a hlavně hajdy na YouTube, je tam toho mraky.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
marshall

Příspěvek od marshall »

napiš co cheš hrát, a hlavně jaký interprety pak ti budeme moci objektivně odpovědět
symar

Příspěvek od symar »

marshall píše:napiš co cheš hrát, a hlavně jaký interprety pak ti budeme moci objektivně odpovědět
Tak tak, to jsem zapoměl, ač to je na prvním místě.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

symar píše:
marshall píše:napiš co cheš hrát, a hlavně jaký interprety pak ti budeme moci objektivně odpovědět
Tak tak, to jsem zapoměl, ač to je na prvním místě.
Já ne :lol: každopádně poklud se nevyjádří, tak se bude težko radit... :D
marshall

Re: otázka ohledně efektů Epiphone

Příspěvek od marshall »

:? johny lespoal něco napíše chce radu a neodpovídá..... :roll: hrůza
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Re: otázka ohledně efektů Epiphone

Příspěvek od haas12345 »

1. trosku OT, za 2. se třeba nedostal te komplu ;) Každej nemá čas tady furt vysedávat...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“