yamaha mox8-korg m50-88-yamaha s90/70???

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
aldaliny

yamaha mox8-korg m50-88-yamaha s90/70???

Příspěvek od aldaliny »

Zdravím.
Poraďte. :-) co je lepší?:-) Tak nějak všeobecně...
Vybral jsem si mox 8 a jel ho ošahat a až na ovládání jsem byl vcelku spokojený...Jenže na prodejně stál ještě kronos :-) tak jsem poprosil o zapnutí...a to jsem neměl dělat...Ve stejných sluchátkách to prostě krásně hrálo a ovládání jsem pochopil i když jsem to nikdy neviděl... jenže ta cena....:-(
Na co nástroj bude?
Vždycky jsem hrál na klavír pak nějakou dobu na klávesy tuším že to byly samohrajky psr 420 nebo 620? už nevím bylo to dávno...:-) Klavír se nám už nechtělo znovu stěhovat tak ted není do čeho brnknout...
Takže bude pro mě na hraní sem tam plus děti rostou a třeba je to taky chytne proto i chci kladívka...
Zajímalo by mě jak dlouho jsou třeba nástroje na trhu?
Jak se do nich dostanou nové zvuky?
K čemu přesně je arpeggiator? Vím hraje to jakési sekvence , ale jaké je využití praktické?Dá se vyrobit vlastní? Dá se na těchto nástrojích vyrobit vlastní doprovod neco jako u samohrajek? Kolik se čeho kam vleze???:-) myslím vlastních třeba songu,doprovodu,zvuků...
Co třeba vocoder? Nějaký roland V700 nebo tak nějak zněl hodně dobře...má některý z těch tří podobný???
Jaké jsou mechanické vlastnosti klaviatury? zkoušel jsem teda jem mox8...
Jaká je třeba životnost ???Jaká je udržba??? Pamatuji si že na samohrajkách odešly nějaké gumičky a oprava stála docela dost...
Jaké k tomu dokoupit pedály???

Tak dál mě nic nenapadá tak pište.Těším se na vaše názory...

Aleš
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“