jinak zesik má být bud v 50W nebo 100W podle toho jakej bude rozdil transformatorů.
Předem děkuji

no mmjuzi s těmi zvýrazněnými slovy moc nesouhlasímmmjuz píše:Ale prosim Tě. Marshall výhradně osazuje trafa Dagnall electronics. Classic Tone jsou jen jakési kopie, kdo ví kde motané. Osobní zkušenost s nimi nemám. Ovšem když budu stavět Marshall, tak tam prostě strčím to co tam Marshall dává a to je Dagnall, už proto, že tahle trafa jsou celkem levná a snadno dostupná. Pošlu Ti SZ kontakt na firmu, která je dodává.
Doplňuji: Tu o tom někdo píše. A taky spoustu blábolů.... http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=1028
ale tak konec konců proč ne je to tvuj zesík tak si po stav z čeho chceš . Trafa si tam dej jaký chceš stejnak v tom nepoznáš žádnej rozdíl . Ale pak tu prosim tě nebreč že ti to hraje nějak divně . protože stim přístupem bude vůbec zázrak když kdy na to chytíš aspoň Frekvenci 1 .marshall píše:no mmjuzi s těmi zvýrazněnými slovy moc nesouhlasímmmjuz píše:Ale prosim Tě. Marshall výhradně osazuje trafa Dagnall electronics. Classic Tone jsou jen jakési kopie, kdo ví kde motané. Osobní zkušenost s nimi nemám. Ovšem když budu stavět Marshall, tak tam prostě strčím to co tam Marshall dává a to je Dagnall, už proto, že tahle trafa jsou celkem levná a snadno dostupná. Pošlu Ti SZ kontakt na firmu, která je dodává.
Doplňuji: Tu o tom někdo píše. A taky spoustu blábolů.... http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=1028
za 4000 nejsou moc levný![]()
za kolik o nich víš ty
pozor můj 300 příspěvek

Za 4000 to není zas tak drahý vzhledem k tomu, jak výrazně se podílí na zvuku zesáku... Mmjuzova tvrzení bych moc nezpochybňoval, ten o tom ví hodně, narozdíl od tebe, a na jeho tvrzení bych dal... btw. kolik z těch 300 příspěvků mělo nějakou větší hodnotu??marshall píše: no mmjuzi s těmi zvýrazněnými slovy moc nesouhlasím
za 4000 nejsou moc levný![]()
za kolik o nich víš ty
pozor můj 300 příspěvek

koukam že si to vlákno nastudoval pečlivěYama píše:a díky panu Marshall jsme s toho zase udělaly jak už bylo psáno v jeho tématu deník náctileté školačky

ale tak než jsem založil topik tak jsem se díval okolo.core88 píše:koukam že si to vlákno nastudoval pečlivěYama píše:a díky panu Marshall jsme s toho zase udělaly jak už bylo psáno v jeho tématu deník náctileté školačky