Yamaha PA510-V

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Flash

Yamaha PA510-V

Příspěvek od Flash »

Zdravím, brouzdal jsem po obchodech s kytárkama a narazil jsem na tuhle věc :

http://www.audiotek.cz/product-48716-ya ... 10-v-black

Sám mám doma kytaru od Yamahy (Pacifica 012), stála nová nějakých 5000,-. Za ty prachy parádní kytara, dodnes skvěle hraje. Podle mě jsou Yamahy skvělý v poměru cena x kvalita. No a koukám že tahle je dřevem stejná, akorát má mechaniky Grover a nejvíc mě zaujal ten snímač Seymour Duncan. Nemáte někdo nějaké zkušenosti apod. ? Případně co jí říkáte ? Když ta moje za těch 5000 nebo kolik hraje takhle tak si říkám jaký asi musí bejt tohle :shock:
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
Flash

Re: Yamaha PA510-V

Příspěvek od Flash »

Shlídnul jsem pár videí na YouTube a musím říct že vypadá dost dobře. Co jsem stihnul pochopit je, že má nějaký speciální grafitový nultý pražec a srážeče, hodně mě lákají ty mechaniky Grover a ten snímač Seymour Duncan, vypadá to jako dva snímače nahečmaný v jednom rámečku, klasickej třícestnej přepínač, hlasitost a tónová clona, takže ovládání není žádná věda s elektrikou :) tremolo je údajně Wilkinson, což je dle mého taky dobrý. Fakt myslím že poměr cena x kvalita je u Yamaha kytar dost povedenej.
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Yamaha PA510-V

Příspěvek od Nero »

Škoda, že tam ty P-Rails nejsou dva. Tu kytaru by to posunulo mnohem dál.
(Jinak to jsou snímače kombinující HB, klasický SC a P90, zvukově hodně všestranné, nicméně nejsou zrovna dobrou volbou pro moderní zvuk - tím spíš je překvapením na jednosnímačové kytaře.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“