Pearl Export 1990 - POMOZTE!!

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Scarheart
last.fm: http://www.last.fm/user/Johnynek

Pearl Export 1990 - POMOZTE!!

Příspěvek od Scarheart »

Zdravím všechny bubeníky - rád bych si doplnil svoji sadu Pearl Export, rok výroby cca 1990 v bílé barvě. Prosím všechny, kteří by věděli o někom, kdo by byl ochoten prodat 2 přechody o průměrech 12" a 13" (ale klidně i menší), aby mi dali vědět - ještě jednou děkuji moc předem!! Je to peklo, shánět je dodatečně:-)
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Pearl Export 1990 - POMOZTE!!

Příspěvek od Monikad »

Peklo to fakt musí být... shánět vrtané tomy z Exportů první generace.
Mimochodem nevím přesně, ale mám pocit že PEARL Export se nedaly dokupovat po jednom v různých velikostech. Co vím, tak se prodávala komplet sada s 12-13 tomy a 16FTčkem.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Scarheart

Příspěvek od Scarheart »

Děkuji za info!:-) No právě - to je ten problém - vždycky jsem se setkal pouze s kompletní sadou - bohužel nemám momentálně takové finanční možnosti, abych si ji mohl dovolit - a pošta ze zahraničí taky něco stojí, navíc 99% preferuje osobní převzetí - což nepřipadá v úvahu už vůbec...:-)) A poslední věc - bílá barva je evidentně nedostatkové zboží - černých je mnohem více, co jsem koukal:-))
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Ale ne, bílých se dělalo tehdy hodně... možná že i nejvíc, no mnoho lidí se snažilo si to přebarvit. Holt jsme tehdy byli ještě naučení z nedávno skončeného režimu, si udělat na Amátkách vše svépomocí a brát co je k dispozici!
Mě bylo v té době tak nějak na hranici plnoletosti a taky bych s bílou sadou na rockovém podiu byla "trapná":)) Mít tehdy ty Exporty, tak bych určitě barvila! jenže já měla načerněné Amátky a asi před půlkou devadesátých let se teprve dobrala ke své první cizí sadě, tehdy temně rudé TAMA Swingstar :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

ještě jestli můžu poradit, tak na sadě Pearl Export z té první generace hrál dobře hlavně kotel a kopák.... prostě větší průměry! Tomy a bubínek byly dost slabina té sady. :idea:
Scarheart

Příspěvek od Scarheart »

V té době mi bylo nějakých 5-7 let, takže nemohu posoudit, s jakou sadou bych se tenkrát na pódiu cítil trapně:-)) Co se týče průměrů - mám kopák 24", kotle 16" a 18", přechod 14" - a novinkově (pokud mi to tedy výjde a z Německa dorazí v pořádku) druhý přechod 12". Snare vlastním stále Pearl Export, ale už je na cestě Chad Smith signature:-)) Děkuji moc za informace - každý postřeh a rada dobrá:-))
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Na inzeráty zde máme separátní sekci - trziste/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“