Ahoj, talentovky nejsou sranda a i kdyby ses tam dostala, tak se hodně natrápíš. Podívej se na stránky konzervy, co musíš umět k přijetí, co vím od známých, tak tam nejenom zahraješ připravené skladby, ale cvičí se tam hudební sluch, smysl pro rytmiku, zopakovani nejake melodie v jine tonine + musis umet hudební nauku a mit i nejaky rozhled v hudbe, v tvem pripade v klasicke hudbe. Jinak si neuvedla, jestli už choíš na zus, kde by te nejakou nauku naucili, nebo se ucis sama/ od znameho atd. A vzhledem k tomu, jak nám hudebníkům platí, tak se budeš muset otacet po vystudovani. Byl jsem na tom velice podobne, sice ne s cellem, a zvolil jsem si dodelat osmilety gympl, mam dojem ze jsem spatne nezvolil i kdyz nekdy ve skole zamrzi, ze jsem treba ted mohl hrat.
mimamo píše:nechci te urazit, ale pockal bych, jestli to neni jen docasny poblouzneni. Hraj, ale zahodit kvuli nejistymu vysledku prava, bych se bal. Pockej minimalne do matury, kdyz se te to bude porad tak vasnive drzet, budes v tom dobra, zkus JAMU nebo nejakou konzervu. Hra na cello je krasna vec, ale bacha, aby ti chvilkova posedlost nezkazila nebo nezkomplikovala zivot. Cello jako konicka mit muzes, pravnicinu v praxi tezko:)
kdyz vystudujes konzervu, tak maturitu mas a po prijmackach na hura na prava
Yamaha YTS 275, Yamaha P95
Hudba jsou vaše zkušenosti, vaše myšlenky, vaše moudrost. Pokud ji neprožíváte, nikdy z vás žádná nevyjde. - Charlie Parker