Přehrání souboru s příponou .SGR

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Bikerka23

Přehrání souboru s příponou .SGR

Příspěvek od Bikerka23 »

Ahojte,
koupila jsem piano Dynatone DPR 2200.
Hraju jak rus :lol: tedy když je čas :) na SD kartu lze nahrát skladby, které jsou s příponou .SGR
Hledala jsem prográmek k přehrání tohoto souboru, ale nic jsem nenašla :roll:
Máte někdo zkušenost?

Předem děkuji
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Přehrání souboru s příponou .SGR

Příspěvek od Nero »

Opravdu je to SGR? U Dynatone se uvádí, že má SMF Player, tedy "Standard MIDI File" - anžto by mělo jít na kartu nahrát MIDI soubory a ty pak piano přehraje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bikerka23

Příspěvek od Bikerka23 »

Nero píše:Opravdu je to SGR? U Dynatone se uvádí, že má SMF Player, tedy "Standard MIDI File" - anžto by mělo jít na kartu nahrát MIDI soubory a ty pak piano přehraje.
Jsem se špatně vyjádřila :) hraji skladbu, kterou nahrávám do vnitřní paměti piana, ze které si skladbu mohu uložit na SD kartu, ale pouze s příponou souboru .SGR
Když si chci skladbu přehrát z karty v notebooku, tak nemůžu najít žádný vhodný program k přehrání skladby.
V jiném typu než .SGR se to nedá uložit
Zkoušela jsem strýčka Googla :lol: ale nic :roll:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nebyl nějaký software přiložený k pianu? Jinak bych to asi nevyužíval, když má nástroj MIDI i USB rozhraní - nahrával bych přímo do počítače.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bikerka23

Příspěvek od Bikerka23 »

Nene, k pianu nebyl přiložený žádný software. Takže to jedině přetáhnout přímo do PC, jen budu potřebovat asi nějaký prográmek na převod z MIDI na MP3. Je nějaký ověřený? Díky moc
majso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majso »

.SGR je zrejme len tabulatúra a otvoríš to jedine v klávesoch
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Bikerka23 píše:Nene, k pianu nebyl přiložený žádný software. Takže to jedině přetáhnout přímo do PC, jen budu potřebovat asi nějaký prográmek na převod z MIDI na MP3. Je nějaký ověřený? Díky moc
MIDI samo o sobě není zvuk, je to jen sled příkazů. Proto z něj mp3 neuděláš. Na MIDI musíš aplikovat nějaký virtuální nástroj (v rámci jakéhokoli DAW) a z něj pak můžeš zvuk exportovat.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“