polovyvážené klávesy

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Miles

polovyvážené klávesy

Příspěvek od Miles »

Zdravím,

prosím o radu. Chtěl bych koupit nějaké klávesy s polovyváženou klaviaturou. Mám to jen na obyčejné domácí "šmrdlání", ale nechci si kupovat samohrajku za pár tisíc s nevyváženou klaviaturou. Kdybych se tomu více věnoval a hodně cvičil, dokoupím digitální piáno s plně vyváženou klaviaturou pro dobrý nácvik úhozu. Nicméně ze začátku mi jde o polovyváženou jako komromis. Uvažoval jsem o koupi těchto nástrojů: Kurzweil SP4 7 nebo Kurzweil PC3 LE7. Máte někdo s těmito nástroji zkušenosti?, jde mi hlavně o kvalitu klaviatury a obstojný zvuk (o to jde asi každému :-) ). Máte někdo ještě další návrh, konkrétní model? Ideálně 6 oktáv 76 kláves.

Předem díky
Petr
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Re: polovyvážené klávesy

Příspěvek od Scorpi.03 »

Dal sis na výběr mezi syntetizátorem a digitálním piánem. Za mě PC3.
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Miles

Příspěvek od Miles »

Znamená to, že PC3 nemá stejné zvuky pian jako SP4? Předpokládal jsem, že to je vyšší model a že piana budou stejná jen navíc ten synťák, ale hlavně mě tam láká sequencer, který u SP4 není.
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

PC3 LE je ořezanější verze originálního PC3, který je dvakrát tak dražší. Ale jestli mají zvuk stejný i dig. piána, tak to nemůžu posoudit, nehrál jsem na něj. Ale je to stejná firma, takže by měli mít zvuk podobný.
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“