hledání zvuku
Pravidla fóra
-
Mr.Freeman
hledání zvuku
Zdravim , máme problém s kapelou , hledáme zvuk ( v guitar pro ) to je Rock organ - měl by to být ten co používají deep purple/ rainbow , akorát že v těch klávesách jsou varhany uječené , zkrátka není to ono , v klávesách se nevyznám (protože to není moje parketa) , ale chci se zeptat , ten zvuk se dá někde freeware někde stáhnout z netu a uložit na externí kartu , nebo se to dělá jinak? díky.
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: hledání zvuku
Záleží na tom, jak si práci s "tím zvukem" představujete... To ho chcete v nějakém software naroubovat na MIDI nebo ho nacpat do nějakých těch kláves (ne u všech je něco takového možné)?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Mr.Freeman
Resp. ty varhany tam jsou označené jako rokové varhany , ale ten zvuk je moc ostrý , potřeboval by vyhladit , zjemnit upravit charakter) - to už na těch klávesách nejde a z komba to (EQ) nejde vytočit , protože to není ten charakter co si představuji. Zřejmě proto že to jsou obyč digitalní klávesy a né synťák. Má však zezadu výstup na externí kartu , tak jsem si myslel , že sehnat kartu a nahrát do ní třeba balíček zvuků , jak říkám já nevím jak tyhle věci přesně fungují jen se domnívám ,že to tak funguje.
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak si přečti návod k těm klávesám a zjisti si, k čemu tam ten slot je a jak ho lze využít... Ty jsi ani nenapsal, co to je za klávesy, tak ti těžko může kdokoli poradit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008