Levný reprobox k Engl Fireball
Pravidla fóra
Levný reprobox k Engl Fireball
Zháňam nejaký ladnejší reprobox pod Engl Fireball..na 1960ku peniaze nemám, tak zvažujem alternatívu:
Laney IRT 412..nejaké nápady?
Laney IRT 412..nejaké nápady?
Naposledy upravil(a) wikxzen dne 2.09.2012 14:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesněn název tématu!
Důvod: Upřesněn název tématu!
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
Re: budget cab
já mam por rockkwellem harley benton 212 a jede to v pohodě
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis 
za stejny prachy jako ten laney mas tohle http://www.thomann.de/cz/harley_benton_ ... intage.htm , coz bude diky reprakum zvukove uplne jinde.
krome Harley Benton treba Framus 2x12
vyborna kvalita Vlasa and Black 2x12 - http://www.vlasaandblack.com/index.php?produkty-cz
budget price profi sound
dulezitejsi jsou repra (jestli chces 4x V30, a ja ti garantuju ze pod Fireballa je chces
takze pod deset litru se u 4x12 dostane jenom cinska velkovyroba.
vyborna kvalita Vlasa and Black 2x12 - http://www.vlasaandblack.com/index.php?produkty-cz
budget price profi sound
dulezitejsi jsou repra (jestli chces 4x V30, a ja ti garantuju ze pod Fireballa je chces
takze pod deset litru se u 4x12 dostane jenom cinska velkovyroba.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
me osobne prijde ten HB box zvukove dokonce lepsi nez framus
ale bedny od Vlasy budou z tech tri jmenovanych nejlepsi.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
S boxem od Vlasy by se do 10 nejspíš vlezl a zvukově je lepší než Framus i s Bentonem dohromady. Kolem 10 jsou někdy na bazaru 212 vertikální Engle. Je tam i Benton 412 V30 za 8. Když dals 20 za hlavu, na boxu už neškudli...
Re: Levný reprobox k Engl Fireball
v30 sa mi práveže nepáčia..neviem, keď som hral na referenčnej bedni Engl s v30, tak tam bolo počuť ten "pieskový" zvuk čo mi u nich vadí..takže v30 jedine v kombinácii s niečím
určite chcem 4x12..asi nakoniec pôjdem do 1960ky s g12-75t..je veľký rozdiel medzi nimi a tými seventy 80?
určite chcem 4x12..asi nakoniec pôjdem do 1960ky s g12-75t..je veľký rozdiel medzi nimi a tými seventy 80?
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
G12-75T neber. Mel jsem to se Screamerem a totalne to tu hlavu zabijelo. Na druhou stranu podle gusta...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
tak keď nie g12-75 ani v30, čo potom? 
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
No to nevim
ENGLy jsou ladeny na V30. A vubec vetsina high-gainu je delana na V30. Byt tebou, tak zkusim jinou bednu s V30, byvaji v nich dost rozdily.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
seventy - eighty jsou imho repraky k nicemu. engl btw dela jeste bedny s greenbackama, je to netradicni ale vubec mi to neprijde marny.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
engl bedna s V30 je podle mě docela specifická a to díky tomu jejich tlumení, což většina ostatních výrobců nepoužívá, kdybys zkoušel s bednou od mesy nebo orange tak to asi bude lepší. Proti písku u engla někdy pomáhá ubrat vejšky a přidat presence, můžeš vyzkoušet 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Díky za rady..greenbacky sa mi veľmi páčia, ale nie na až tak napodladené veci..momentálne hrám drop Gis. To s inou bedňou je pravda, Engle 4x12 sú špecifické, asi bude treba skúsiť niečo iné..ale tam už cena stúpne viac
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
bejt tebou, zkusim testnout tu harlej benton 2x12 s V30, stojí kolem 5 tisíc a nic levnějšího opravdu nesežneš, nějaký nahrávky s englem savage na to má i na YT i Ola, tak můžeš třeba kouknout tam, pokud by ti i tak neseděl ten charakter V30, můžeš to zkusit namíchat v kombinaci třeba právě s greenbackem, classic leadem nebo třeba mesáckou mc90 
EDIT: Scyther tady z fóra používá k powerballu 2x12 s celestion century vintage 60 a druhou 2x12 s celestion classic lead
EDIT: Scyther tady z fóra používá k powerballu 2x12 s celestion century vintage 60 a druhou 2x12 s celestion classic lead
St.Anley Tube Amps
určite chcem 4x12, ale ideálne nie čisto 4xV30. neviete ako sú na tom tie Laney boxy s HH reprami? ..je to lepšie ako seventy 80, alebo nie?
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
No já bych se s tou 4x12 ještě rozmyslel. Jestli mít o ničem 4x12 nebo super 2x12. S tima V30 je to těžký ale dělaj se i boxy s eminence jenže to málokdy za něco stojí, a když to za něco stojí tak je to v celku drahý např. soldano krank nebo vht dává ty eminence. Chce to zkoušet nic jinýho se prostě v hudbě dělat nedá
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis 
Michani repraku je k nicemu, zvucit dvema mikrofonama je pro beznyho ceskyho muzikanta utopie a do PA tak pujde signal jenom z jednoho z nich.
Jinak btw neprijde mi, ze by treba Orange byl vyrazne drazsi nez ENGL. Ted koukam a Pomerance jsou dokonce levnejsi.
Jinak btw neprijde mi, ze by treba Orange byl vyrazne drazsi nez ENGL. Ted koukam a Pomerance jsou dokonce levnejsi.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Orange jsou super boxy. Teď si náš kytarista Orange koupil a je to super. Sám uvažuju o jiné bedně k Blackmoreovi a Orange je jeden z kandidátů. Malinká bedna, snad o polovinu menší než moje ESH 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
kdo chce hrat narez, hraje na V30
Tato fraze ma je tak z 95% pravdiva. Proc asi?
Nekdo by z toho vyvodili jednoduchou poucku, napr. ze 95% metalistu sou hlusi kreteni a nehrajou hudbu. Kdo mozek pouziva obcas i k premylseni, tak je mu jasne, ze to nejaky duvod mit musi.
Ty eminence, obcas greenbacky nebo T75 to je jenom o snaze se odlisit od toho hlavniho proudu.
Kdo nekdy michal nejakou nahravku, tak napr. po teto ukazce mu je jasne proc (a nejde o to co se komu libi, ale co bude nakonec fungovat v nahravce, coz je dálka do ktere vetsina kytaristu nevidi)
Tato fraze ma je tak z 95% pravdiva. Proc asi?
Nekdo by z toho vyvodili jednoduchou poucku, napr. ze 95% metalistu sou hlusi kreteni a nehrajou hudbu. Kdo mozek pouziva obcas i k premylseni, tak je mu jasne, ze to nejaky duvod mit musi.
Ty eminence, obcas greenbacky nebo T75 to je jenom o snaze se odlisit od toho hlavniho proudu.
Kdo nekdy michal nejakou nahravku, tak napr. po teto ukazce mu je jasne proc (a nejde o to co se komu libi, ale co bude nakonec fungovat v nahravce, coz je dálka do ktere vetsina kytaristu nevidi)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Tuhle větu pozlatithyenik píše:Kdo nekdy michal nejakou nahravku, tak napr. po teto ukazce mu je jasne proc (a nejde o to co se komu libi, ale co bude nakonec fungovat v nahravce, coz je dálka do ktere vetsina kytaristu nevidi)