Jak vyřešit '' pískání '' ve zkušebně?
Pravidla fóra
Jak vyřešit '' pískání '' ve zkušebně?
mám kapelu,a vždy když hrajem,a dám naplno na kytaře volume,začne to nehorázně pískat,na tremolo je to super,ale přece jenom po 20 minutách se proklínáte,co jste udělali špatně...mám menší kombo,které domu jede úplně bez problémů,zkoušel jsem i variantu-moje kytara,můj kabel a kámošovo kombo a pohoda....ale....druhý kámoš hraje na daleko lepší komba,která mu taky pískají,ale doma ne..co mám dělat? 
Re: Jak vyřešit '' pískání '' ve zkušebně?
http://kytary.cz/boss-ns-2/HN005036/
Vazbí to, no...
Vazbí to, no...
• 1983 Marshall JCM800 4210 50W 1x12" ... a loupe se omítka •
Ubrat gain, postavit se dál od repráku, jinak se natočit vůči reproduktoru, koupit noise gate
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
díky moc...J.J. píše:Ubrat gain, postavit se dál od repráku, jinak se natočit vůči reproduktoru, koupit noise gate
...dát snímač dál od strun, vypodložit ho molitanem...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Všichni se, kurňa, o polovinu zeslabit!!!:-)
jenyceg: +1
A naučit bubeníka do tohu neřezat jak hluchej do vrat.
A naučit bubeníka do tohu neřezat jak hluchej do vrat.