Ahoj všichni,
na kytary.cz jsem viděl tuhle http://kytary.cz/fender-60-strat-heavy- ... /HN130495/ kytaru a zajímalo by mě, jestli nevíte kde a jak sehnat podobnou barvu jako na obrázku. Vím, že normálně se jmenuje Daphne Blue (alespoň podle popisku), ale jestli se nepletu, doopravdy vypadá mnohem více vyblitě. Proto hledám barvu, která je ve skutečnosti více do tyrkysova nebo do takové té Tiffany Blue barvy.
Nevíte pod čím a případně kde ji hledat?
Děkuji moc za odpovědi.
Daphne Blue barva na kytaru
Pravidla fóra
Re: Daphne Blue barva na kytaru
Myslim ze dupli dpe109 je ona kazdopadne v kazdy autolakovne ti namichaji barvu dle pozadavku nebo levnejsi varianta barvy-laky a vybrat ze vzorniku...
-
DexterBzuk
Díky za odpověď. S tím, že si to nechám namíchat mě napadlo, ale nevěděl jsem jestli potřebuju nějaké přesné označní té barvy, název nebo poměry a tak. Nevíte jak to je? Stačilo by prostě přinést vzorek a nechat experty dělat jejich práci?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A co se takhle zeptat přímo v konkrétní lakovně? 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
DexterBzuk
I to mě samozřejmě napadlo, jen jsem chtěl vědět, jestli už někdo nemá přímo zkušenosti s hledáním své vysněné barvy. Tak já ještě rozešlu pár emailů a uvidím. Každopádně děkuji za odpovědi.
Pokud si to najdes ve vzorniku ral tak ti staci rict jen cislo pokum mas vzorek barvy tak ho naskenuji a barvu ti z toho namicha stroj.. Zalezi co maji za vybaveni.. Muzou ti to namichat i do sprayovi pixly..
Zdravím, kytara mi spadla na zem a rotříštily se mi kroutítka na mechanikách. Dají se tyhle části běžně koupit v hudebninách nebo někde na internetu bez toho, abych musel kupovat celý nový mechaniky? Teď musím ladit kombinačkama a to je celkem neergonomický 
You can easily check out our best quality Testking pmp certification exam dumps prepare you cloud certification well for the real You can also get success in real exam of with the quality Pittsburg State University questions and ccie voice Tabor College answers.