Mnoho soulových a funkových hudebníku mělo rakovinu a podobné nemoci, stejně tak jako já sám, hodně jich na ní také zemřelo nikoliv já ne. Měl jsem rakovinu v lymfatických cestách, konkrétně Hodgkinuv Lymfom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hodgkin's_lymphoma
Bojoval jsem z rakovinou zhruba dva roky no dnes je to pět let zpět a jsem tak tři roky po léčbě a od těch pěti let co jsem onemocněl vznikl můj nový pohled na svět a na hudbu, jednoduše jsem jeden z těch kteří hudbu milují, a ne že ji pouze mají rádi nebo ji dokonce nemají rádi vůbec.
Takže jak jsem naznačil, od pěti let projevují obrovský a vážný zájem o hudbu a procházel jsem ruznými hudebními etapami které Vám nyní popišu.
Moje hudební etapy:
Nejprve jsem poslouchal český hip-hop a rap, dneska nikoliv ho vůbec neposlouchám ikdyž část těchto skladeb není špatná, vůbec pojem hudba, jako takový v posledních desítkách let hodně zeslábl, kdysi patřily znalosti hudby mezi lidské vychování a občanskou kulturnost a jak jístě tušíte jsem soul/funkový DJ, a soul s funkem je hudba kterou naše dnešní mladá generace už moc neposlouchá, hlavní příčínou je že ji nezná, nezná tuto hudbu, nikoliv já jako početný jedinec mladé generace se právě naplno takovéto hudbě věnuji.
Jak se ji věnuji:
V první řadě naposlouchám nějakou část těchto skladeb, později seřadím ty nejlepší a až je těch nejlepších alespoň kolem 40-ceti tak udělám soul/funkovou kompilaci, které si můžete stáhnout z mého webu.
Dělám také mixy pro své hudební kompilace a další mixy kde používám svůj DJský kontrolér Numark Mixtrack Pro.
http://www.sramus.cz/zvukova-technika/d ... k-pro.html
No a nyní zpět k mým hudebním etapam.
Takže, jak již jsem zmínil, poslouchal jsem český hip-hop a rap, později soul a funk, poslouchal jsem také rock, rock and roll, klasiku, blues, jazz, trochu toho z country, velkou část z klasiky reggae, trochu z house a dance také francouzský, americký a polský hip-hop/rap a nakonec již zmíňovaný soul a funk který poslouchám dodnes a kterému se naplno věnuji.
K dnešním dnům to beru tak že mi hudba ukázala cestu po které mám jít a držím se ji, jako DJ jdu pořád nahoru a to i proto že prostě v hudbě dřu a milují jí.
Webovka: www.djdomo.nicesound.biz