Elán
-
LukasMrazoun
Elán
Tak si to tu tak pročítám a koukám, že tu není nic o jedné takové neznámé slovenské kapele jménem Elán. Ačkoli maj všechny písničky o lásce což je už tak trochu ohrané, tak melodie i texty jsou krásné a dobré k zamyšlení. Pište sem vaše zkušenosti s touhle kapelou (náký koncerty nebo jakýkoli názory). + bych se rád zeptal co je to za basu na kterou hraje Jožo Ráž (ta bez hlavy). 
Re: Elán
Naši v minulém století nějakou dobu na Elánu ujížděli, takže mám v jejich tvorbě docela přehled.
Líbivé melodie, texty se tváří chytře… Dnes už se na ty texty dívám jinak, spíš s pohrdáním. Ale jinak mě jejich muzika neurazí, nenadchne. Řemeslo nicméně mají v paži, to jo.
Nejvíc mi vadí postava právě zmiňovaného Ráže. Člověk by myslel, že po té nehodě, kdy přímo zázrakem dostal druhou šanci, bude menší idiot, ale on je z něho snad ještě větší arogantní, namyšlený hovado než předtím. (V jeho nástrojích se nevyznám, ale tipuju to na nějakou Hohnerku.)
Nejvíc mi vadí postava právě zmiňovaného Ráže. Člověk by myslel, že po té nehodě, kdy přímo zázrakem dostal druhou šanci, bude menší idiot, ale on je z něho snad ještě větší arogantní, namyšlený hovado než předtím. (V jeho nástrojích se nevyznám, ale tipuju to na nějakou Hohnerku.)