Elán

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
LukasMrazoun

Elán

Příspěvek od LukasMrazoun »

Tak si to tu tak pročítám a koukám, že tu není nic o jedné takové neznámé slovenské kapele jménem Elán. Ačkoli maj všechny písničky o lásce což je už tak trochu ohrané, tak melodie i texty jsou krásné a dobré k zamyšlení. Pište sem vaše zkušenosti s touhle kapelou (náký koncerty nebo jakýkoli názory). + bych se rád zeptal co je to za basu na kterou hraje Jožo Ráž (ta bez hlavy). :D
Kamahl

Re: Elán

Příspěvek od Kamahl »

Naši v minulém století nějakou dobu na Elánu ujížděli, takže mám v jejich tvorbě docela přehled. :) Líbivé melodie, texty se tváří chytře… Dnes už se na ty texty dívám jinak, spíš s pohrdáním. Ale jinak mě jejich muzika neurazí, nenadchne. Řemeslo nicméně mají v paži, to jo.

Nejvíc mi vadí postava právě zmiňovaného Ráže. Člověk by myslel, že po té nehodě, kdy přímo zázrakem dostal druhou šanci, bude menší idiot, ale on je z něho snad ještě větší arogantní, namyšlený hovado než předtím. (V jeho nástrojích se nevyznám, ale tipuju to na nějakou Hohnerku.)
jbiker

Re: Elán

Příspěvek od jbiker »

Muzika pro mé hudebně méně náročné vrstevníky :). Ovšem stále o parník lepší než David a podobná zvěř. Pro mě je JR taky nezkousnutelný blb. Hraje (nebo hrál) na Steinberger Synapse.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“