Chtěl bych vás moc poprosit o radu, s čím začít, popř. jestli někdo nepoznáte hned o co jde, abych to co nejříve dostal do kupy.. Děkuju moc
Kombo Randall RG75 nefunguje
Pravidla fóra
Kombo Randall RG75 nefunguje
Zdravím. Jako na potvoru se mi podělalo tři dny před koncertem kombo. Jde o pololampu Randall RG75 G3 Plus. Normálně jsem ho zapnul, nechal žhavit lampy a ladil kytaru(kabel nebyl zapojený v INPUT) . Po chvíli z něho vyšel zvuk podobný, jako když do komba zapojíte kabel a s druhým koncem jezdíte po zemi, přestalo ''bzučet'' a trochu pohasly ''kontrolky''. Když ho teď zapnu, svítí jen tlačítko POWER, GAIN a CLEAN. Reverb, boost i overdrive po chvíli slabého svícení zhasnou. Když přepnu z Clean na Overdrive, po chvíli se to samo překlapne na Clean a Overdrive už naladit nejde... Kabel do elektriky jsem zkoušel vyměnit - nic.
Chtěl bych vás moc poprosit o radu, s čím začít, popř. jestli někdo nepoznáte hned o co jde, abych to co nejříve dostal do kupy.. Děkuju moc
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Kombo Randall RG75 nefunguje
Do servisu s tím...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008