Zpěvník flétna s kytarou
Pravidla fóra
Zpěvník flétna s kytarou
Dobrý den, nevíte někdo, jestli existuje zpěvník, kde jsou jsou zároveň akordy a noty ? Možná se ptám hloupě, jsem začátečník, ale manžel neumí noty a já zase neumím noty přizpůsobit akordům, hm. Nebo nevíte, kde by mi mohli poradit ? Díky...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zpěvník flétna s kytarou
Já, písnička I - IV.
Jsou tam akordy se značkama pro kytaru a noty pro zpěv. Flétna může hrát podle nich.
...a nepochopil jsem, co to znamená "přizpůsobit noty akordům".
Jsou tam akordy se značkama pro kytaru a noty pro zpěv. Flétna může hrát podle nich.
...a nepochopil jsem, co to znamená "přizpůsobit noty akordům".
No, tak nějak tuším, že hudebně nadaní dokážou podle akordů i pískat, resp. hrát prostě podle toho co slyší. Asi to píšu jak buňa, já fakt nejsem hudební, na flétně jsem u koled
)
Děkuju za radu...
Děkuju za radu...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, dík za vysvětlení, už chápu
.
No, pokud tě baví hrát a chtěla by ses zdokonalit víc, tak by ti mohli pomoct např. v nějaké lidušce. Nikdy není pozdě začít
. A učit se pod odborným dohledem jde rychleji, než to zkoušet jako samouk, IMHO.
No, pokud tě baví hrát a chtěla by ses zdokonalit víc, tak by ti mohli pomoct např. v nějaké lidušce. Nikdy není pozdě začít
Byla jsem asi na třech lekcích před rokem, ale pak jsme se přestěhovali...; teď jsem si domluvila občasnou konzultaci, abych si nezkazila styl ;o) Špatně dejchám a e2 mi připadá nehratelný, takže potřebuji odbornou pomoc
) Pozdě určitě není, plním si sny, jednou bych chtěla hrát na příčnou; netroškařím.
Děkuju za podporu a kdyby Tě napadlo ještě něco pěknýho pro flétnu a kytaru, tak napiš. Ahoj...
Děkuju za podporu a kdyby Tě napadlo ještě něco pěknýho pro flétnu a kytaru, tak napiš. Ahoj...