G3
Re: G3
No a byl jsi letos v červenci v Praze na G3? Když se tam konečně dostal i tvůj oblíbenec Morse
Jinak ohlasy zdejších uživatelů na ten koncert si můžeš přečíst tady (jestli jsi tak už neudělal) - kulturni-akce/31-7-2012-g3-satriani-vai ... g3#p520436
Jinak ohlasy zdejších uživatelů na ten koncert si můžeš přečíst tady (jestli jsi tak už neudělal) - kulturni-akce/31-7-2012-g3-satriani-vai ... g3#p520436
Jsem rád, že víš, že se mi líbí Morse....V Praze jsem byl,ale založil jsem to, nejen kvůli Praze, ale i všem ostatním GtojkámMilanT píše:No a byl jsi letos v červenci v Praze na G3? Když se tam konečně dostal i tvůj oblíbenec Morse![]()
Zdravím, líbí, a některé kombinace i líbí moc!bártič píše:Zdravím, taky se vám líbí seskupení kytaristů G3?
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY