začínám si doma stavět home studio a po rozsáhlé rekonstrukci, trvající téměř rok, zazvučení nahrávací místnosti i "režie" akustickou pěnou a dalšími nutnými izolacemi, jsem se dostal pozvolna k výbavě.
Předem chci říct, že mi jde o tvoření vlastních demíček, čili i proto do toho nechci investovat miliony, ani statisíce, i když je mi jasné, že investovaných sto tisíc to vezme už teď brzy.
Nicméně bych se opravdu nechtěl pouštět do super mega profi výbavy, alespoň zatím, jsem v oblasti recordingu amatér a začátečník, nikdy jsem nenahrával víc než svou kytarou, basu, nebo bicí linkou a k tomu mi zatím stačil PC a free software.
Proto bych se prosím rád nechal informovat a poučit od zkušených borců. Zajímalo by mě, jak si zmíněná zvukovka stojí, jestli je možné díky ní pořídit alespoň semi-pro nahrávky, které by se daly leckde prezentovat, a taky jestli je možno tuto zvukovku propojit s mix pultem, a jak - tady v té otázce opravdu nemám tucha a chci vědět, jestli to vůbec má smysl a je to k praktickému použití?
http://www.audiotek.cz/product-35933-fo ... ire-pro-40
Dál prosím, pokud kdokoliv může doporučit srovnatelnou cenově i jinou kartu, nebo jiné lepší řešení než Fire Wire apod.
Jak jsem se již zmínil jsem těžkej amatér co se nahrávání týče a proto bych byl rád kdybyste na mě byli hodní
Díky moc všem