Gramofon TOSHIBA SR-D33

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Elvis Pešlik
Kontaktovat uživatele:

Gramofon TOSHIBA SR-D33

Příspěvek od Elvis Pešlik »

Dobrý den, chtěl jsem oprášit gramofon po mým taťkovi (TOSHIBA SR-D33) a začít poslouchat vinyly :) .... Poslouchat to budu na studiových monitorech což znamená že potřebuji nějaký gramo předzesilovač. Můžete mi poradit jaký předzesilovač pořídit, aby zvuk neztratil na kvalitě??? Z výstupu mého Gramo vede kromě RCA konektorů také zemnící vodič. Nenašel jsem předzesilovač s tímto zemnícím vstupem. Nevíte někdo jestli to může způsobit problém?? Ke gramofonu mam ještě zesilovač a bedny (špatný stav), ale tento zesík má přímo vstup pro gramo a také vstup pro zemnění, bez něj do brumí :? . Díky za odpověďi!
hlava Hughes and Kettner Statesman Dual EL 34 + box STM 412, Kombo Fender FM212R, Gibson Les Paul studio - whine red, Epiphone les paul special II (Gibson P-94 bridge pickup), Jolana Vicomt (epiphone humbucker bridge pickup), Boss - CS3, Korg AX5G, Marshall ladička
Paris
Rádce

Re: Gramofon TOSHIBA SR-D33

Příspěvek od Paris »

Elvis Pešlik píše:tento zesík má přímo vstup pro gramo
a ten zesilovac pouzit nemuzes? co to je zac? ma nejaky linkovy vystup (treba rec out)?
Elvis Pešlik píše:Z výstupu mého Gramo vede kromě RCA konektorů také zemnící vodič. Nenašel jsem předzesilovač s tímto zemnícím vstupem.
no ... a ja nenasel (skoro) zadny bez nej.
Elvis Pešlik
Kontaktovat uživatele:

Je to zesilovač toshiba sb-m33. Přes něj to samozřejmě jde, ale bedny jsou ve špatným stavu a na nové bedny nejsou momentálně peníze... proto jsem chtěl poslouchat přes studiový monitory které jsou aktivní. Mohl bys mi prosím poslat tip na nějaký předzesilovače?? které by mohly být dobré a nejlépe ne moc drahý... tak do 1500. A se zemnícím vstupem. ?
hlava Hughes and Kettner Statesman Dual EL 34 + box STM 412, Kombo Fender FM212R, Gibson Les Paul studio - whine red, Epiphone les paul special II (Gibson P-94 bridge pickup), Jolana Vicomt (epiphone humbucker bridge pickup), Boss - CS3, Korg AX5G, Marshall ladička
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ja se teda znova zeptam: a ten zesilovac pouzit nemuzes? vadi tomu neco? (podle obrazku vystupy ma)
Elvis Pešlik
Kontaktovat uživatele:

No už jsem psal že nemůžu...nemam k němu pořádný bedny a ty monitory jsou výkonově slabé na ten zesík, takže je na něj připojovat nebudu.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Ja o bednach (ani o vykonovy casti toho zesilovace) nemluvim - mluvim o tom, ze by se ten zesilovac dal pouzit jen jako gramofonovy predzesilovac (volume muze klidne zustat na nule) - pichnes do nej gramofon, a vystup REC OUT (asi to bude oznaceny TAPE REC) pak pripojis k tem aktivnim monitorum.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“