Výběr komba pro elektroakustiku kolem 4000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
divous

Výběr komba pro elektroakustiku kolem 4000

Příspěvek od divous »

Mám elektroakustickou kytaru IBANEZ V 72ECE a nyní bych chtěl také zakoupit kytarové kombo. Chtěl bych vás poprosit o radu ohledně vámi doporučovaného/preferovaného druhu a značky.

- cenový limit: kolem 4000 Kč (pokud bude o něco dražší, dá se o tom uvažovat; samozřejmě "stejně dobré" levnější vyhraje)
- 2 vstupy (kytara, mikrofon), vstup AUXin
- záleží mi na tom, aby zde byly výrazné efektové funkce tj. např. chorus, reverb a případně další s možností jejich nastavení (chtěl bych si se zvukem co nejvíc vyhrát) - nevím, jestli se kvalita provedení efektů liší značka od značky komba, ale čím podle vás "kvalitnější" efekty, tím pro mě lépe
- výkon: použití doma a na chatě v relativně malé místnosti při posezení a zpívání s přáteli, není nutný velký výkon pro hru v halách nebo venku

Předem díky za jakékoliv doporučení nebo radu.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Výběr komba pro elektroakustiku kolem 4000

Příspěvek od Nero »

Kombo za 4000 ti nebude moc platné, protože pravděpodobně samotný kytara, pokud na ní hodíš silnější struny a víc do toho zabereš, bude hrát silněji. Proto bych si koupi takového aparátu na tvém místě zcela rozmyslel.

Plus si v této cenové relaci nemůžeš moc vybírat, mezi těmi levnými aspoň trochu slušně hrají Kustomy, Crate nebo Rolandy.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jbiker

Re: Výběr komba pro elektroakustiku kolem 4000

Příspěvek od jbiker »

Občas se na bazaru objeví Marshall AS50 kolem 5 tisíc. Sice to taky není bůhví co, ale řekl bych že bude lepší než cokoliv nové do 4k. Snad Ibanez T20 - neslyšel jsem jak hraje, ale podle diskuzí na cizích fórech to snad není úplný šrot.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“