Přesně to mě taky hned když jsem tu fotku viděl napadlo.krys96 píše:Moc pěkný. U kytary z tolika částí by mně docela lákalo udělat krk průchozí celým tělěm. Těším se na pokračování a ať se ti prst zahojí.

... the reissue has many noticeable structural and aesthetic differences. Most notably, Eastwood guitars are built with chambered mahogany bodies as opposed to the hollow fiberglass (or "Res-O-Glas") bodies used for the originals.[2] This difference in body materials gives the reissue a much more traditional electric guitar feel and tone, whereas the original Airline is noted for its unconventional playing feel and response.[3][4] Also, the reissue has an adjustable truss rod which is accessed from the headstock, while the original had an non-adjustable steel reinforced neck ...
No našel jsem na netu fotku kytary, v Archicadu jsem si to zvětšil do měřítka podle menzury, vytiknul na papír a jen obkreslil..majmo píše:Kde jsi vlastně vzal šablonu na tělo?Jeden čas jsem ji hledal a nenašel
A nebo to je kreslené od oka?!
Iacub píše:No našel jsem na netu fotku kytary, v Archicadu jsem si to zvětšil do měřítka podle menzury, vytiknul na papír a jen obkreslil..majmo píše:Kde jsi vlastně vzal šablonu na tělo?Jeden čas jsem ji hledal a nenašel
A nebo to je kreslené od oka?!Nic složitýho..
Ahoj, kolego,Iacub píše: No našel jsem na netu fotku kytary, v Archicadu jsem si to zvětšil do měřítka podle menzury, vytiknul na papír a jen obkreslil..Nic složitýho..
Díky, pro úplnost by neškodila ještě menzurová kolmice.
Pro posouzení celkové velikosti jsem si vygooglil rozměry těla Gibson ES 335:Iacub píše:Tak to mám 189mm. Asi to budu tedy mít já trošku větší, no nedá se hold nic dělat, to se stává, když to člověk tak nějak odhaduje...
Asi si budu muset vyrobit svůj, což už snad nebude takový problém..kocour píše:Pro posouzení celkové velikosti jsem si vygooglil rozměry těla Gibson ES 335:Iacub píše:Tak to mám 189mm. Asi to budu tedy mít já trošku větší, no nedá se hold nic dělat, to se stává, když to člověk tak nějak odhaduje...
406 x 463 mm,
Tvoje Airline, s 376 x 488 se ji s šířce už blíží a v délce malinko předstihuje.
To by ale neměl být problém hratelnosti a zvuku. Nanejvýš, do jakého hotového kufru ji dostaneš