Ahoj,
nedávno sem dostal do ruky kytaru Dean VMNT Angel of death (Dave Mustaine signature) vyrobenou v Indonesii, hraje se mi nato parádně a zvukově si to s mým apecem sedlo taky skvěle. Jediný co mi natom nesedí je to, že byla vyrobena v Indonesii. Nějak se mi nezdá, že kytara vyrobena v Indonésii by měla pořizovací cenu přes 30 tisíc, jak jsem ji viděl na některých eshopech. Dokonce i u Thomanna je za 25000. Otázka zní, opravdu už se i kvalitní a drahé nástroje vyrábějí v Indonésii, nebo prostě sem narazil na slušnej kousek, kterej ale i tak nemá hodnotu více jak 10000?
Dotaz 2:
Team J. Craft - viděl jsem Ibanez JEM 555 "kopie" Team J. Craft za 10000. Měl jsem zato, že Team J. Craft dělá Ibanez Prestige. Takže jak to je?
Díky za rady...
Original/kopie
Pravidla fóra
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Original/kopie
ten dotaz ohledně JEM za 10k...viděl jsem ji též na bazaru a nemá to s produkcí J. Craftu nic společného, to je sprostá kopie se vším všudy.
Např ESP-LTD, Schecter, PRS SE dělají /dělali/ vyšší modely v Korei a nižší řady v indonesii a nejraději by to dělali všechno v indonesii a potom přesunuli do číny. Ty firmy si tam dovezli svoje know-how a proto je ta produkce už vcelku kvalitní a když to lidi kupují, tak asi není nutné nic měnit.
Třeba ten Mustainův Dean má hardware, dřevo, painting i snímače na úrovni, takže tam si dovolí nasadit takovou cenu a pokud si pohlídají výstupní kontrolu ohledně zpracování, tak nejspíš proto ta kytara působí dospělým dojmem .
Např ESP-LTD, Schecter, PRS SE dělají /dělali/ vyšší modely v Korei a nižší řady v indonesii a nejraději by to dělali všechno v indonesii a potom přesunuli do číny. Ty firmy si tam dovezli svoje know-how a proto je ta produkce už vcelku kvalitní a když to lidi kupují, tak asi není nutné nic měnit.
Třeba ten Mustainův Dean má hardware, dřevo, painting i snímače na úrovni, takže tam si dovolí nasadit takovou cenu a pokud si pohlídají výstupní kontrolu ohledně zpracování, tak nejspíš proto ta kytara působí dospělým dojmem .