Mikrofon Samson C01U vs C03U
Pravidla fóra
Mikrofon Samson C01U vs C03U
Dobrý den,
Vybírám si mikrofon k PC pouze na mluvené slovo ! Dopředu upozorňuji,že nejsem odborník !
Rozhoduji se mezi Samson C01U a Samson C03U (tedy mezi USB mikrofony do 2500 kč).
Rád bych zjistil jestli rozdíl je poznatelný mezi těmito mikrofony a jestli by jste doporučili jiný v této cenové kategorii.
Děkuji za každou odpověď !
Vybírám si mikrofon k PC pouze na mluvené slovo ! Dopředu upozorňuji,že nejsem odborník !
Rozhoduji se mezi Samson C01U a Samson C03U (tedy mezi USB mikrofony do 2500 kč).
Rád bych zjistil jestli rozdíl je poznatelný mezi těmito mikrofony a jestli by jste doporučili jiný v této cenové kategorii.
Děkuji za každou odpověď !
Re: Mikrofon Samson C01U vs C03U
C03U ma prepinani charakteristik, to bude asi cely rozdil.BoBoCZE píše:Rád bych zjistil jestli rozdíl je poznatelný mezi těmito mikrofony
Doporucil bych nejaky, ktery ma zaroven vystup .. u Samsonu treba Meteor Mic.BoBoCZE píše:jestli by jste doporučili jiný v této cenové kategorii.
Proč výstup? Nepotřebuji ho.
Jinak bude ten Meteor stejně kvalitní jak výše zmiňovaní ?
Jinak bude ten Meteor stejně kvalitní jak výše zmiňovaní ?
- Jens Ludwig
- Odborník
protože jinak budeš nahrávat na hlucho - nebudeš si mít jak poslechnout, co nahráváš...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Tak po dlouhém rozhodování asi beru Apex 440
Jen bych potřeboval poradit nějaký stolní malý stojan(líbí se mi RAZZOR MS-3 ale nevím jestli bude kompatibilní s Apexem).Bude potřeba k tomuto stojanu ještě nějaký držák ?
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
držák (odpružený) by měl být součástí balení mikrofonu. ten výstup opravdu nebudeš potřebovat? nebudeš potřebovat se slyšet? nebo mluvit do nějakého podkladu?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak. Pokud bude jen mluvit (=bez podkladu), tak se monitorovací cestou snad ani slyšet nemusí. Jinak to bude prob 
P.
P.
Ne,nebudu.Takže nic jinačího než ten stojan nepotřebuji?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Jo pop-filtr by se docela hodil taky 
P.
P.
Však to počítám jako samozřejmost
Díky
Také se rozhoduji mezi mikrofony a tyto tři od Samsonu mě zrovna zaujaly. CO1U, CO3U a Meteor Mic. Původně jsem chtěl meteor, ale slyšel jsem, že po několika týdnech přestává komunikovat s PC... Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Pravděpodobně se rozhodnu pro CO3U, ale chybí mi na něm výstup, nechce se mi nahrávat, jak říkáte, "na hlucho". Jde mi totiž primárně o záznam hudby z akustické kytary.Paris píše:Doporucil bych nejaky, ktery ma zaroven vystup .. u Samsonu treba Meteor Mic.
Děkuju za názory.