Rammstein
Ramms mi nevadi. Diky soundtracku Matrix jsem je poznal. Prvotni tvorba se me zamlouvala vice. Posledni alba uz nejsou moje kafe. Jinak si myslim ze to je dobrej industrial - hlavne zacatky, neposloucham je, ale pokud to jede v knajpe v jukeboxu, tak si to poslechnu. Byl jsem na jejich koncerte v prosinci 2004 v Praze a rozhodne jsem zklamany nebyl - malem jsem se tam upekl z tech plamenometu a ohnivych jazyku, mel jsem stat opodal radeji. 
posloucham, i kdyz je jejich hudba jednoducha dobre se mi posloucha, vyvoj jejich hudby se mi libi od prvniho albumu az po dnesni albumy(zmena zvuku, trochu stylu hry aj vyvoj hlasu zpevaka), taky maji peknou svetelnou show, a ta nemcina to je to co je na tom pekne - aspon to neni dalsi USA produkce
Pantera taky neni spatna ale ten zpevak se mi v tom nelibi ja bych spis tu hudbu jenom
ale to je muj nazor
Pantera taky neni spatna ale ten zpevak se mi v tom nelibi ja bych spis tu hudbu jenom
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám rád dřív moje nej skupin a sem si koupil všechny jejich CD. . .Jinak víte,že Till Lindemann(zpěvák) Rammstein asi opouští
. . . Mě to docela s**e,páč sem nestihl zatím jěště jejich koncert. . .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Kozanostra
- Kontaktovat uživatele:
no mě nevadí některý písničky si rád poslechnu, ta němčina tam fakt sedí, ale zase že bych si je pouštěl každej den to zrovna ne.Když je někde slyšim hrát třeba v hospě nebo jinde tak mi to nevadí možná naopak mi to lahodí 
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
neodchazi kdes to naselMetallistic píše:Já je mám rád dřív moje nej skupin a sem si koupil všechny jejich CD. . .Jinak víte,že Till Lindemann(zpěvák) Rammstein asi opouští. . . Mě to docela s**e,páč sem nestihl zatím jěště jejich koncert. . .
to by pak mohli rict ze i Kruspe odchazi protoze si udelal solo album Emigrate
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
ze to nekdo napsal a oni to tam vyvraceji ze to neni pravda
COUNTERSTATEMENT REF. „TILL LINDEMANN LEAVES RAMMSTEIN“
Since the rumour did alarm people that Till Lindemann would leave Rammstein after the release of the upcoming album, we are pleased to inform you that after consulting Rammstein manager Emanuel Fialik, the so-called news turns out being a fake.
„Neither Till Lindemann nor another band member plans to leave Rammstein.
COUNTERSTATEMENT REF. „TILL LINDEMANN LEAVES RAMMSTEIN“
Since the rumour did alarm people that Till Lindemann would leave Rammstein after the release of the upcoming album, we are pleased to inform you that after consulting Rammstein manager Emanuel Fialik, the so-called news turns out being a fake.
„Neither Till Lindemann nor another band member plans to leave Rammstein.
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Poslouchal jsem je jednu dobu...ale nevim mně se zase němčina nelíbí...a prostě nevim pak se mi přestali líbit.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Starsi veci docela OK, novy se mi nelibi. Ale maji muj respekt, mivaji navic skvely klipy. Rekl bych, ze z toho rock/metalovyho mainstreamu jedna z nejlepsich kapel. Moje pritelkyne je uplne zboznuje, malem ji zabilo, kdyz slysela tu famu o tom, ze Till odchazi
Podle me by bez Tilla sli rychle do s*acek, ten jeho hlas proste dela kapelu...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jo klipy mívají fakticky dost dobrý to je pravdaWohma píše:Starsi veci docela OK, novy se mi nelibi. Ale maji muj respekt, mivaji navic skvely klipy. Rekl bych, ze z toho rock/metalovyho mainstreamu jedna z nejlepsich kapel. Moje pritelkyne je uplne zboznuje, malem ji zabilo, kdyz slysela tu famu o tom, ze Till odchaziPodle me by bez Tilla sli rychle do s*acek, ten jeho hlas proste dela kapelu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...