Squier Affinity Precision Bass RW MBL

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
DaveMurray

Squier Affinity Precision Bass RW MBL

Příspěvek od DaveMurray »

......
Naposledy upravil(a) DaveMurray dne 25.07.2013 23:42, celkem upraveno 1 x.
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Re: Squier Affinity Precision Bass RW MBL

Příspěvek od Hegrik »

Nezlob se na mě ale celý mi to příjde jako když si chceš koupit nový auto jen kvůli tomu že jsi u toho co máš tedka píchnul pneumatiku. Ovšem pokud máš dost peněz tak proč ne :wink:
sako

Příspěvek od sako »

mám čiernu affinity precision, síce sotva rok, ale som spokojný. snímač som po krátkej dobe vymenil za kvalitku, neskôr aj zvyšok elektroniky.
niežeby pôvodná bola nekvalitná alebo čo, pôvodný zvuk sa mi vlastne celkom páčil.
Squier Affinity Precision (Seymour Duncan SPB3) + Ashdown Dual Tube Spyder 330 + Handmade 1x12 (B&C Speakers 12HPL76)
Moon

Příspěvek od Moon »

DaveMurray píše:Dobrý den,

Kdyby moje basa definitivně pošla, doporučili byste mi, až ji opláču, abych si pořídil tuto Squierovu basu?

Děkuji za vaše skvělé odpovědi.
Jak může basa definitivně pojít??? :D I u těchto levných nástrojů bych předpokládal životnost mnoho desetiletí při slušném zacházení když neberu v potaz opotřebení potenciometru. Jestli basa JEN nehraje, je to pro trochu zkušeného sevisáka záležitost několika minut ji zprovoznit. Squir,Fender ani Fodera ti nevydrží, když je nemáš rád :D
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

......
Naposledy upravil(a) DaveMurray dne 25.07.2013 23:41, celkem upraveno 1 x.
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Tak třeba kdybys napsal odkud jsi tak se ti na to někdo může mrknout odsud z fóra. V podstatě to může být banální problém (taky nemusí) který znalý oko pozná během minuty a opraví během dvou
Moon

Příspěvek od Moon »

Hegrik píše:Tak třeba kdybys napsal odkud jsi tak se ti na to někdo může mrknout odsud z fóra. V podstatě to může být banální problém (taky nemusí) který znalý oko pozná během minuty a opraví během dvou
To už jsem tu nabízel - opravu zdarma,,ale bez reakce. Jestli ta papírová basička je Precision, tak kromě snímače tam snad není nic k poškození. Zajdi za jakýmkoliv elektrikářem - nemusí to být kytarář,stačí,když bude mít ohmetr. Když změří snímač, bude hned jasněji. Několik kiloohmů´= správně.
0 nebo nekonečno = špatně
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“