Schecter Amps

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
DL
Kontaktovat uživatele:

Schecter Amps

Příspěvek od DL »

.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Re: Schecter Amps

Příspěvek od haas12345 »

Taky mě to zaujalo, ovšem po tom, co jsem viděl cenu jsem zjistil, že to nebude moje kategorie :D
Jinak přidávám video:

Ale je pravda, že ta signature Syn Gatese se hodně blíží zvuku Avenged Sevenfold.
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Možná je to ekvalizací, špatnym mikrofonem nebo něčim takovym ale na to že to inzerujou jako tight high gain zesilovač dobrej pro vícestrunný nástroje, mi to high gain zkreslení přijde nějaký rozplizlý.
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
lodyha

Příspěvek od lodyha »

Hodně zajímavej je tenhle box http://schecterguitars.com/Internationa ... binet.aspx . Je to box 3x12 + 1x12 subwoofer. Co si o tom myslíte? Já za sebe že to je docela kravina, ještě jsem se nesetkal s aparátem co by měl málo basu spíš naopak.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
majso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majso »

Ak chce človek bordel na pódiu a liezť basákovi do kapusty ;D
ikoitep

Příspěvek od ikoitep »

u osmistrunných kytarových skupin je basa víceméně zbytečná. viz Tosin Abasi band
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

lodyha píše:Hodně zajímavej je tenhle box http://schecterguitars.com/Internationa ... binet.aspx . Je to box 3x12 + 1x12 subwoofer. Co si o tom myslíte? Já za sebe že to je docela kravina, ještě jsem se nesetkal s aparátem co by měl málo basu spíš naopak.
Se subama už kdysi experimentovala Rivera (Los Lowbottom) a přestali s tím, protože to nikdo moc nekupoval.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Vzhledem k neskromným cenám za ty zesiky bych si představoval zvukové promo na jaksi jiné úrovni... to z Nammu je tradičně na prd a doufám, že higain takhle příšerně ve skutečnosti nehraje. :roll:
Je to hodně čerstvé, tak třeba časem někdo uveřejní něco lepšího.

Co se týká toho kyt. boxu s (dokonce aktivním! šmarja :) ) wooferem, tak to vypadá jako další marný pokus o něco jiného - podle mě to vykysá na vcelku logickém nezájmu. Ale samozřejmě ať se snažej, proč ne, nějaký masér to asi chtěl, jinak by to nezrealizovali až k výrobě jednoho kusu pro nafocení a výstavu. :wink: Třeba se za rok objeví na bazaru za 15000 s oblíbeným popisem skvělosti "tlačí/hrne jako buldozer". :wink: :)
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Ještě znovu jsem si naposledy projel fotky - design Hellwin je tedy opravdu peklopeklopeklo... satanáš má asi rád zlato a rámování, možná to nechali designovat v Bulharsku... otřesně nevkusné.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Podle takových ukázek by mě ani nenapadlo to zkusit nebo nedejbože přemýšlet o koupi...
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

ikoitep píše:u osmistrunných kytarových skupin je basa víceméně zbytečná. viz Tosin Abasi band
Příště si takovéto informace ověř, nejlíp hraním na takové nástroje. V sekvenceru mají basu, songy z prvního alba mají nahranou na kytaru, která se následně shiftovala o oktávu dolů. Na Weightless jde o zvuk z Massive.
Takové žblafy by mohly někoho zmást.
S tím wooferem je to dost odvážné, ono tam jakože má jít o to, že určité frekvence jsou reprodukovány tím wooferem. Mohlo by to fungovat. Jen doufám v to, že to nedopadne jako náhražka za baskytaristu, která nebude plnohodnotná.
Za chvíli ten aparát dojde k Englundovi, ten ukáže, co v něm je. Bude to další video s Ola signature zvukem a chuggem.
ITIetalista
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ITIetalista »

druhe video schecter namm 2013:
This account don't exist longer.
lodyha

Příspěvek od lodyha »

Mi sakra neříkejte že před každou bednu nemůžou dat SM57? :roll:
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Heh, když si vezmu, jak u nás ve zkušebně musím se svým 1x12" mrňousem ubírat basy, aby byla baskytara vůbec slyšet, tak si nedovedu představit, že bych měl mít v 4x12" bedně subwoofer.

Ještě jak mluví o těch basech na fesťáku... Chápu, že se to mezi lidi stejně nedostane, ale i tak si nemůžu dost dobře vybavit koncert, kde by ty basy nebyly moc.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Vladtepes

Příspěvek od Vladtepes »

No mňa to moc neoslovilo ... tak ako aj ich nové modely gitariek. Mi to príde že už iba skúšajú čo by sa mohlo chytiť ...
Schecter HELLRAISER V 1, Jackson JS327, LTD M 401 FR, Cort G 254
ORANGE Jim Root Terror, ORANGE Micro Terror, ORANGE PPC 112,
AKG WMS PRO 40 Set flexx, Ibanez TS 7 BOSS NS 2, Behringer TU 300
http://bandzone.cz/haluzotvoristika
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Druhé nammvideo je taky gut. :)

Přijde mi vtiipné jak ty strašlivě drsný metalsatancorešvabach aparáty moderuje týpek v cool sáčku s cool telátkem na krku a jako první tam mázne nějakej jalově primitivní '80kovej ríffek. :) Nic proti tomu klukovi. Jen je mi divný, že Schecteři v portfoliu svých pašáků nenašli aspoň jednoho drsnýho borce s pokérovanýma pazourama, kterej by dal verbálně dohromady víc než "yeaa restecp".
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nemůžu souhlasit. Myslím, že hraje to, k čemu se ten aparát hodí (jak aparát vypadá, nic neznamená). Od takovýho Oly se taky nedočkáš ničeho než chug, chug, chug, chug, chugchug, chug a nedozvíš se, jestli se ten aparát hodí taky na nějakou jinou muziku. Jinak věřím tomu, že zrovna on tenhle koutek nevynechá a nějakých jalově primitivních, ale zato současných riffů se taky dočkáš.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja si pockam na nejake normalne natocene ukazky, obe ty videa jsou k nicemu.
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Ale no tak... to byl jen fórek. :wink: Jasně, že na to (možná) půjde hrát ledasco, jak už to tak chodí, každopádně je evidentní, že designem a nebo třeba i přepínačem 6/7/8 strunná kytára výrobce dost jasně nastínil do jak temných zákoutí mají aparáty směřovat. Takže předvést monstrozní chugchugchug by měla být priorita. :wink: :) Nepochybuju, že Ola časem předvede svůj sound, ale ten ho snad vymíchá i z mikrovlnky, takže vzhledem k těm cenám jsem vážně vcelku zvědavý na budoucí ukázky přímo od Schecter.
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

No s těma cenama si (na to jak to hraje) hodně věří ... měli zůstat jenom u kytar ;)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“