Gibson Government Series

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Alternátor

Gibson Government Series

Příspěvek od Alternátor »

Tak jsem náhodou narazil na novinku od Gibsonu. Americká vláda už jim údajně vrátila zabavené dřevo a na počest toho Gibson vydal limitovanou sérii kytar 175 x SG, 100 x Explorer, 100 x Flying V a 300 x Les Paul všechny opět s palisandrovým hmatníkem a osazené snímači Gibson Dirty Fingers. http://www.sweetwater.com/store/detail/DSVGGVBC/ http://www.sweetwater.com/store/detail/SGGVGVBC/ a http://www.sweetwater.com/store/detail/DSXGGVBC/ http://www.sweetwater.com/store/detail/LPSTGGVBC. Asi začnu mít velkej problém, abych neutratil těžce nastřádaný peníze :? .
Gibson Government Explorer
Gibson Government Explorer
Přílohy
Gibson Government SG
Gibson Government SG
Gibson Government Flying V
Gibson Government Flying V
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
karel-d

Re: Gibson Government Series

Příspěvek od karel-d »

Myslím, že to V a Explorer se z nich povedly nejvíc. Na SG ani LP mi ta barevná kombinace prostě nesedí.
Fender Std. Strat, Laney CUB12
Adonis Jazz Bass, Roland CB-30
Alternátor

Souhlas, zrovna nad Expem a Včkem uvažuju. Les Paul je asi nejhorší a v závěsu SG.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Mně se ta šedá moc nelíbí... Ale když už,tak jedině Explorer. Ta Les Paulka je v tomto porvedení opravdu děs :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Škoda, že se rozhodli pro tak nevýrazný (pro mě až ošklivý) finiš. Takhle to je trochu nuda.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alternátor

Těžko říct, třeba to Včko mě docela uchvátilo. Prozatím bych ho označil asi za nejhezčího Flyinga, co jsem od Gibsonu kdy viděl.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Teď mě možná ukamenujete, ale ta šedá barva s černým hardware je krásná kombinace a nejvíc se mi libí SG a LP.
S tím černým HW to ale mohli dotáhnout do konce - přepínač, jack zdířka...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Mě přijde škoda schovávat hezké dřevo pod nánosem toho šedého laku :) Vypadá to lehce umělohmotně a hlavně levně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Nero píše:hezké dřevo
Toť otázka.
Nero píše:Takhle to je trochu nuda.
Ona i nuda je někdy balzám pro oko v záplavě třeba černých metalových kytar. :D
Néé, to není na nic a na nikoho narážka :D
Mám raději přírodní úpravy (proto jsem si koupil Faded), ale Gibson dělá těch úprav a kombinací tolik, že tahle úprava je jedna z těch, co mě neuráží a fakt se mi líbí.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Nero píše:Mě přijde škoda schovávat hezké dřevo pod nánosem toho šedého laku :) Vypadá to lehce umělohmotně a hlavně levně.
Přesně. Docela nechápu proč zvolili zrovna takovou ošklivou barvu. Ostatně si nepamatuji, že by Gibson udělal nějakou vysloveně pěknou kytaru s jednobarevným neprůhledným lakem. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Gibson si zkrátka rýpnul do šedé byrokratické úřednické mašinérie US "governmentu". Proto ta šedá, proto název serie government...
Traviscz

Příspěvek od Traviscz »

a taky snimace "dirty fingers"
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

wikxzen píše:Gibson si zkrátka rýpnul do šedé byrokratické úřednické mašinérie US "governmentu". Proto ta šedá, proto název serie government...
To je sice pěkný ale je to škoda materiálu a práce když je to ve výsledku tak ošklivý. :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Třeba to dřevo v držení úřadů prošlo i nežádoucím procesem. Nedělám si iluze o znalosti správného skladování dřev ze strany "US Governmentu"!
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

teda, ja cekal aspon potisk ve stylu americke vlajky ;)
Alternátor

wikxzen píše:Třeba to dřevo v držení úřadů prošlo i nežádoucím procesem. Nedělám si iluze o znalosti správného skladování dřev ze strany "US Governmentu"!
Já měl za to, že bylo zabaveno jen dřevo na hmatníky. Takže pak bych se tý šedý doopravdy nebál.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

wikxzen píše:Třeba to dřevo v držení úřadů prošlo i nežádoucím procesem. Nedělám si iluze o znalosti správného skladování dřev ze strany "US Governmentu"!
Kdyby tohle byla pravda, tak to ve výsledku znamená přístup "prodáme špatně skladované dřevo v kytarách s cool názvem, abychom ho nemuseli odepsat - a ještě nám zákazníci uhradí kus soudních poplatků!"

Tak doufám, že to není pravda. Navíc by opravdu mělo jít jen o hmatníky.

PetrPeter 1975 - 2008
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Já vím, zlehčuju to. :mrgreen: Asi se všichni shodneme na tom, že to nejpodstatnější je, aby tato řada měla kusy (ideálně všechny), které budou hrát a disponovat vším potřebným, co se dá od kytary této značky očekávat.

Jinak, to LP v tomto provedení se mi docela líbí.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

wikxzen píše:Jinak, to LP v tomto provedení se mi docela líbí.
Už jsem se bál, že se svým vkusem zůstanu osamocen. :)
morolidin

Příspěvek od morolidin »

Já se taky přidám. Mě se líbí hlavně to šedé SGčko, je to taková pro kytary netradiční barva...
Kytary: Ibanez RGDIX6PB Iron Label, Squier Bullet Mustang HH
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“