je mi 14 a učím se sám asi rok na klávesy. Velmi mě to baví, ale postupuji velmi pomalu, později bych si chtěl sehnat učitele, aby mě k tomu dokopal. V hudbě jsem začátečník, složil jsem 20 (podle mě ne moc dobrých
Tomáš Vaškových
Děkuji za přivítání.MilanT píše:Ahoj a vítej na fóru.
Předně máš mojí pochvalu a i obdiv, protože slušný, spisovný příspěvek s uvodním pozdravem a podpisem na konci se tu u nováčků tak často nevidí. Navíc ve správné sekci.![]()
To je samozřejmé, že tady můžeš zveřejnit svojí tvorbu. Já tedy odborník ani kritik nejsem, ale určitě ti to někdo ohodnotí.
Inspirace Dreamer's Ball?ToVa píše: První sem dám písničku, která se doma i mým kamarádům líbila nejvíce.
Ani ne, tvořím tak, že si sednu a co mě prve napadne...mtmccox píše: Inspirace Dreamer's Ball?(Tu btw miluju, hudebně i textově.)
Nero, já bych ho nehnal do kouta a nepřiváděl do rozpaků.Nero píše:A co to zkusit spíš nahrát, ať víme, jak to interpretuješ?
Ano, přesně tak, nechci prezentovat to, jak to interpretuji, spíš jen tu hudbu a text...MilanT píše:Nero, já bych ho nehnal do kouta a nepřiváděl do rozpaků.Nero píše:A co to zkusit spíš nahrát, ať víme, jak to interpretuješ?![]()
Pochopil jsem to tak, že je spíš skladatel a textař a jen tak se chce prezentovat.
To nebylo zahánění do kouta, ale snaha vysvětlit, že jiná média jsou na prezentaci hudebníka vhodnější než text na "papíru"MilanT píše:Nero, já bych ho nehnal do kouta a nepřiváděl do rozpaků.Nero píše:A co to zkusit spíš nahrát, ať víme, jak to interpretuješ?![]()
Pochopil jsem to tak, že je spíš skladatel a textař a jen tak se chce prezentovat.