Jaká aparatura do zkušebny do 15 000?

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
BadDrake

Jaká aparatura do zkušebny do 15 000?

Příspěvek od BadDrake »

Ahoj,
Jsem kytarista, ale basa mě prostě dlouho láká a určitě bych se k ni odhodlal dřív, jenže zároveň i zpívám a měl jsem z toho trochu strach, protože je to přeci jen řekl bych náročnější. Ted ale co od nás basák odešel jsem se teda rozhodl :-D Potřeboval bych poradit s nějakou aparaturou pokud možno co nejlepší poměr cena/výkon, přeci jenom je možné že to dohromady nebudu schopný dát :-D
Naposledy upravil(a) BadDrake dne 6.03.2013 9:18, celkem upraveno 1 x.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Výbava

Příspěvek od KIWI »

BadDrake píše:Ahoj,
Jsem kytarista, ale basa mě prostě dlouho láká a určitě bych se k ni odhodlal dřív, jenže zároveň i zpívám a měl jsem z toho trochu strach, protože je to přeci jen řekl bych náročnější. Ted ale co od nás basák odešel jsem se teda rozhodl :-D Potřeboval bych poradit s nějakou aparaturou pokud možno co nejlepší poměr cena/výkon, přeci jenom je možné že to dohromady nebudu schopný dát :-D
Na tohle ti bohuzel nikdo neporadi - dopln na co, za kolik, novou/bazar atd. Udelej dve veci - zaprve se klidne porad s tim odejdivsim basakem, ten by ti snad mohl leccos rict. Za druhe si projdi temata co je tu napsane, treba zjistis, ze tu neco podobneho je (to ja ti ted nemuzu rict, protoze nevim spoustu veci, viz ma prvni veta). ;) A taky musim rict, ze nazev tematu jsi taky nezvolil nejstastnejsi :)
Naposledy upravil(a) KIWI dne 5.03.2013 21:23, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Výbava

Příspěvek od Nero »

KIWI píše:A taky musim rict, ze nazev tematu jsi taky nezvolil nejstastnejsi :)
Stejně jako obsah prvního postu. V téhle podobě to je leda tak zralé na zamknutí, protože to je o ničem nevypovídající duplicitní thread.

Zkus tedy, Draku, použít funkci Hledat a najít si thread o aparatuře v tvé cenové kategorii, případně tu doplň nějaké informace, pokud je tvůj dotaz natolik unikátní, a uprav název threadu podle toho, co vlastně chceš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
BadDrake

Re: Přecházím z kytary na basu, jaká aparatura?

Příspěvek od BadDrake »

Ok, no scháním určitě nějakou lampu za dobré prachy a s obstojným výkonem do zkušebny atd... U kytarových zesilovačů se mi dost zamlouvali Bugery, vzhledem ke zpracování a ceně. Vyrábí i basové zesilovače ale ten basák propaguje hodně TC. Jaký je teda váš názor? Popřípadě s uplně jinou značkou?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BadDrake píše:Ok, no scháním určitě nějakou lampu za dobré prachy a s obstojným výkonem do zkušebny atd... U kytarových zesilovačů se mi dost zamlouvali Bugery, vzhledem ke zpracování a ceně. Vyrábí i basové zesilovače ale ten basák propaguje hodně TC. Jaký je teda váš názor? Popřípadě s uplně jinou značkou?
A za jake penize?? Clovece mi se snad nehnem z mista ;)
"Do zkusebny atd." znamena predpokladam ze i normalne na koncerty.
Kombo nebo repro+hlava?
Vadi ti bazar?
Do jakeho hudebniho stylu, potazmo jaky si predstavujes zvuk?

Lampy na basu nejsou levna zalezitost. A dovolim si upozornit, ze to neni jako u kytar - u bas neni lampa nejakou nutnosti nebo necim lepsim.
Na druhem foru je zastance TC Electronic. Mne osobne treba nejsou jejich apecy sympaticke. To je ovsem jen subjektivni zalezitost, zkus prosim uvest odpovedi na vyse uvedene dotazy, at muzeme prejit od nicnerikajici subjektivity k ucinne objektivite ;)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

BadDrake

Příspěvek od BadDrake »

Styl něco jako Rancid, co se týče finanční stránky do 15 tisíc jenom hlavu seženu ne? A bazar mi nevadí :-D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

BadDrake píše:jenom hlavu seženu ne?
A box snad nepotřebuješ?

Udělej pro nás něco - trošku se zamysli, zjisti, co potřebuješ, a napiš nám nějaký dotaz, na který půjde odpovědět bez toho, abychom z tebe 3 dny dolovali detaily.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
BadDrake

Re: Jaká aparatura do zkušebny do 15 000?

Příspěvek od BadDrake »

Box mám.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

BadDrake píše:Box mám.
A jaký? :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BadDrake píše:Box mám.
Jaky vykon, ohmy, prip. co tam je za repro..clovece jsi sam proti sobe :D

Daihen

Příspěvek od Daihen »

Tady je jedno basové kombo, kámoš ho používá a hraje fakt dobře za dobré peníze.

http://vseprozvuk.cz/tc-electronic-bg500-210
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Daihen píše:Tady je jedno basové kombo, kámoš ho používá a hraje fakt dobře za dobré peníze.

http://vseprozvuk.cz/tc-electronic-bg500-210
Nehlede na to ze si myslim, ze do 15k jsou lepsi komba, tak tohle podle me moc nesplnuje pozadavky BadDrakea. Ale jelikoz ten mlci a zadne dalsi informace nepodava, tak mu nikdo asi moc neporadi.

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Se obávám, že Daihen tu je jen jako velmi nenápadná reklama na ten e-shop, protože všechny jeho příspěvky odkazují proklik na jednu a tu samou stránku :roll:

PetrPeter 1975 - 2008
Walic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walic »

Za 15000 bych měl na prodej box 600w i zesilovač 500w Warwick který ti s výkonem určitě postačí v případě zájmu napiš.A jinak preferuju hodně značku Gallien Krueger která tě určitě taky nezklame.Ale jestli to máš na Punk máš možností víc :)
Basa:Sterling by Music Man Ray 35, (záložní Cort Action V)
Zesilovač:Warwick 5.1.
Box:Warwick wca 411,wca 115
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“