Washburn WD130 SLTD

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
DeClaim

Washburn WD130 SLTD

Příspěvek od DeClaim »

Zdravím,
Kytaru sice mám, ale včera jsem objevil tuhle Washburn akustiku a padla me do oka:-) Je to limitovaná edice 500 kusů, ovšem napsal jsem dotaz na kytary.cz a je vyrabena v Číně, no kde jinde za tu cenu. Jen by me zajimalo co si o ni myslite? Volba dřeva, možný nárůst ceny časem:-) Díky
Jo a ještě taky nějaký odkaz:-) http://kytary.cz/washburn-wd130-sltd/HN136584/
...EDGE...

Re: Washburn WD130 SLTD

Příspěvek od ...EDGE... »

Vypada to jako pekna kejtra, takova.. WD25, akorat trosku hezci, a muzes se chlubit, ze mas raritu. Co se tyce narustu cen, s tim bych nepocital, az takovy klenot to zas neni.
prcek

Příspěvek od prcek »

Čau, hrál jsem na WASHBURN WEA130 SLTD, kytar mi sedla do ruky, ale to je subjektivní pocit, zvuk nebyl špatný, pěkně vyrovnaný, bohužel čína je poznat už po prvním prohlédnutí kytary, zpracování není bůhví co, na to, že se jedná o limitovaný výroční model bych čekal daleko víc, vlastně bych čekal lepší zpracování i kdyby to byla serie, navíc se mi designově moc nelíbí, ale to je věc vkusu, zkusil jsem ji jen ze zvědavosti. WD vypadá ale zpracovaná o něco lépe. Je to vidět i z fotek, když se člověk zaměří na lemování třeba kolem hlavy http://kytary.cz/washburn-wea130-sltd/HN136586/
U nás stojí o cca 3-4K míň než třeba v Německu, to mě mile překvapilo.
ESP-LTD EC-1000FM ASB - Boss GT-10 - Hughes&Kettner TubeMeister 18 Head&Box - Sennheiser EH350 - Sure 58
DeClaim

Příspěvek od DeClaim »

No jsem docela nalomenej:) Mám totiž jenom Corta-překližku a chtěl bych se trošku posunout.
Koukal jsem, že pro ČR je jen 5 kusů, tak bych se měl rozhodnout rychle:) Ještě tady projedu forum, co se dá najít v této cenové relaci...
prcek

Příspěvek od prcek »

myslím, že kytaru mají v Brně na prodejně, kdybys chtěl zkusit, informace na netu jim moc nesedí, raději tam zavolat, i ta WEA byla dneska v Brně na prodejně, jedině, že by si ji někdo za ty 2 hodiny co jsem tam nebyl odvezl :-)
ESP-LTD EC-1000FM ASB - Boss GT-10 - Hughes&Kettner TubeMeister 18 Head&Box - Sennheiser EH350 - Sure 58
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

DeClaim píše: možný nárůst ceny časem:-) [/url]
Ó, ty bláhový :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DeClaim

Příspěvek od DeClaim »

Ó, ty bláhový :)
To byla nadsázka a takovej pokus o fórek:) Při ceně kytary a tomu kde se vyrábí, to asi nelze čekat.
Ovšem stále jsem na vážkách, zda do ní jít či nikoliv:D Ve hře je totiž také Cort Earth 70, 100 a 200:)
Trog

Příspěvek od Trog »

Skoro za stejnou cenu máš tohle:

http://kytary.cz/washburn-wd160sw/HN120879/

A to je od překližky velkej skok řekl bych.
prcek

Příspěvek od prcek »

Hlavně od stolu ji stejně nevybereš :-D Udělej si představu, dej si cenový limit, běž do obchodu, zkoušej a pak stejně zjistíš, že se ti třeba líbí kytara o 2 třídy dražší a začneš nanovo :-D, momentálně jsem ve stejné situaci viz. akusticke-kytary/unplugged-jaky-nastroj ... 35510.html
Začal jsem s limitem do 14k, ale začal jsem u levnějších kytar (10k), postupně zvedám a hledám, momentálně čekám na dovoz Martin GPCPA5, jestli mi sedne tak ji vemu, i když jsem hrubě přes limit (bude stát cca 20k), ale 27k za Taylor 214ce který se mi líbí zvukově a sedí mi teď dávat nechci (Martin by měla být dost podobná, proto sem si ji nechal dovézt). Navíc jsem měl představu úzkolubové kytary, protože hraji převážně na elektriku, tak aby to bylo pohodlnější, ale bohužel daň za malé a úzké tělo je houby zvuk, takže jsem opustil musel opustit vody úzkolubovek.
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

prcek píše: Navíc jsem měl představu úzkolubové kytary, protože hraji převážně na elektriku, tak aby to bylo pohodlnější, ale bohužel daň za malé a úzké tělo je houby zvuk, takže jsem opustil musel opustit vody úzkolubovek.
Pokud chceš tu kytaru hlavně na hraní přes elektriku tak úzkolubovka je vhodnější (zvlášť do kapely) kvůli vazbě, pokud chceš aby to hrálo i na sucho tak to stejně bude kompromis, hlubokolubovka Ti bude dělat "bordel" přes kombo (s kapelou) Ono je někdy lepší koupit dvě levnější kytary, protože "univerzál" (aby to hrálo dobře nasucho a přitom to nevazbilo přes eleletriku - s rockovou kapelou) neexistuje :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
DeClaim

Příspěvek od DeClaim »

No tak reference co jsem zjišťoval na tu WD130 nic moc. Mizerne zpracování a za tu cenu poměrně malo muziky. Naštěstí jsem dostal tip na akustiky Sigma, maji v nabídce moc krásné kousky.
prcek

Příspěvek od prcek »

To zpracovani opravdu nic moc, ale malo muziky bych netvrdil. Na Sigmy se podivej, jsou to variace Martin, neco jako Squier a Fender, jestli se nepletu :D myslim ze dzetro by mel vic info k Sigmam :)
DeClaim

Příspěvek od DeClaim »

To asi ano, protože stránky na kterých vybiram kytaru Sigma je psáno, ze Džetro je predvadecim hráčem.
Tím pádem bych se chtěl zeptat na DR-1ST, jestli s ni nemáte někdo zkusenost? Za ty peníze vypadá skvěle. Doufám, ze by tak i hrala protože jediná možnost je pro me e-shop. Doufám, snad nevadí ze do tohoto threadu taham jinou kytaru...
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Mě se líbila moc, ten palisandr tomu dá konkrétnější tón, zpracování velmi dobré, jestli chceš osobně ji zítra ještě znovu zkontroluju. :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“