Multiefekt do 4000
Pravidla fóra
Multiefekt do 4000
Zdravím. Pls poraďte nějaký podle vás nejlepší multiefekt do 4000. Jo a taky Když přímo do toho mulťáku strčím sluchátka, bude to hrát, nebo o ještě musím projet přes zesák? Díky moc....
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Ked do toho strcis sluchadla, tak to bude normalne hrat - viac-menej na to tie multiefekty su.
S konkretnym vyberom asi moc neporadim, vsetky multiefekty v tejto cene su 24 bitove a mne osobne pridu zvukovo skoro rovnake - skreslene zvuky o nicom, modulacne fajn. Ja vlastne pouzivam ten uplne najlacnejsi
Este ma napada - Line6 Pod 2.0, ten je nieco cez 4000, alebo Behringer V-AMP 2 - to je v podstate napodobenina tych Line6 Pod.
S konkretnym vyberom asi moc neporadim, vsetky multiefekty v tejto cene su 24 bitove a mne osobne pridu zvukovo skoro rovnake - skreslene zvuky o nicom, modulacne fajn. Ja vlastne pouzivam ten uplne najlacnejsi
Este ma napada - Line6 Pod 2.0, ten je nieco cez 4000, alebo Behringer V-AMP 2 - to je v podstate napodobenina tych Line6 Pod.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Na ten Pod 2.0 jsem slysel samou chvalu, ale ani jsem ho nazivo nevidel, takze nevim. Pry jsou dobre i ty vyssi rady Digitechu RP, jinak docela peknej je Zoom G2.1u. Myslim, ze pri nakupu v tehle cenove relaci nemuzes udelat chybu, pokud nevezmes nejakyho Behringera
(no offence, uz se to tu resilo
)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Presne tenhle ma kamos, kdyz pockas nejakej ten den, zeptam se ti co je na nem dobry a co spatny....Trackill píše:Docela se mi zalíbil Digitech RP250
http://eshop.kytary.cz/DIGITECH-Kytarov ... 50:0:0:1:0
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ty Rp od Digitechu jsou podle mě dobrý, akorát ty talčítka se občas opotřebí... Jinak bych se toho zase tolik nebál. S poukazem an to že je to multiefekt.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
A když je tam to USB, tak to pude nahrávat do PC, to chápu, ale de to nastavit i tak aby to hrálo do beden od počítače, nebo ty repra musím přepojit do mulťáku? Jo a můžeš mi doporučit nějaký program na nahrávání?
Jooo a ještě....když jsem se na internetu na to díval, tak tam byla nějaká zmínka o MIDI. Asi to nebude to samé jako u kláves, že by se mi zapisovali např v Guitar Pro noty, že? To bych asi musel mít midi snímač na kejtře, ne?
Jooo a ještě....když jsem se na internetu na to díval, tak tam byla nějaká zmínka o MIDI. Asi to nebude to samé jako u kláves, že by se mi zapisovali např v Guitar Pro noty, že? To bych asi musel mít midi snímač na kejtře, ne?
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
To usb myslim nebude na priame nahravanie do pocitacu, to len sluzi na ovladanie multiefektu cez pc. Asi. No a bedne od pocitaca kludne mozes pichnut ako out do multaku.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Jde pres to i nahravat.Braniik píše:To usb myslim nebude na priame nahravanie do pocitacu, to len sluzi na ovladanie multiefektu cez pc. Asi. No a bedne od pocitaca kludne mozes pichnut ako out do multaku.
Kamos ma RP150, coz je ekvivalent bez pedalu, enstezuje si, prej hlavne ty rozrustajici se banky zvuku na internetu jsou dost dobry. Myslim, ze muzu doporucit
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus