chrčí mi digitální piano

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
BieneMaja

chrčí mi digitální piano

Příspěvek od BieneMaja »

Ahoj, prosím někoho o názor :)
Rozhodla jsem se začít hrát na piano..po opravdu dlouhém a důkladném výběru jsem koupila
Schubert-E-Piano, 88 kláves, MIDI, Sustain pedál, stojan
( http://www.rozbaleno.cz/elektronicke/sc ... i-stojan-3 ) (říkám si že pro začátečníka to stačí).
Je to sice teprve měsíc, ale přemýšlím, jestli ho vrátit nebo co s ním. Nezacházím s ním nějak špatně, prostě přijdu a učím se hrát. Ale všimla jsem si, že zvuk není čistý (ale ze začátku opravdu byl), přijde mi, že je rozbitý reproduktor, jinak si to neumím vysvětlit. Při forte a hlasitější hře to nevadí, ale jakmile ztlumím, tak chrčení málem převyšuje samotný tón...
Neznáte tedy někdo nějakého opraváře nebo někoho, kdo by si stím věděl rady, nebo by bylo neklepší ho poslat zpět??? Budu moc ráda, když mi poradíte..díky :( :)
MilanT

Re: chrčí mi digitální piano

Příspěvek od MilanT »

Pokud nemá piano uplynulou roční záruku, tak bych reklamoval.

EDIT: jo, teď čtu, že ho máš teprve měsíc. Rozhodně bych v tom nenechal někoho vrtat a poslal jim to zpátky.
Nejsem ale znalý třeba v tom, jestli to vrčení může způsobovat třeba napájecí adaptér.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

U levných pian to často dělají reproduktory. Doporučil bych to vrátit / reklamovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
BieneMaja

Příspěvek od BieneMaja »

Taky si říkám, že s tím asi sama nic nenadělám, zkusím to reklamovat... DĚKUJU ZA ODPOVĚDI!
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“