DiMarzio
Pravidla fóra
DiMarzio
čau, nemáte někdo zkušenosti se snímačema DiMarzio ?? Popřípadě nevíte kolik se tak pohybuje cena u typu Evolution, a Evo 2 ? Nemůžu na netu najít žádnej aktuální ceník.........Vlastím Ibanez(made in Japan) a ačkoli je tahle kytárka osazena prvotřřídníma autorizovanejma snímačema od Ibanezu Japan, tak přemýšlím o výměně kobylkovýho Humbuckeru...
Taky přemejšlím.......zajedu si je zítra do Brna vyzkoušet abych uspokojil svou zvědavost a uvidím........myslím že oproti těm mějm nynějším snímačům se budou jen trochu lišit charakteristykou, a né kvalitou, tak tu mou krásku nechám asi tak jak je, a nebudu jí rači šahat na elektroniku, aby se na mě nenaštvala:)
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Já mám DiMarzio na kytaře, bohužel je nemůžu porovnat s jinýma snímačema, předtim jsem měl Fokusku s humbuckerama, ale silně jsem přemýšlel o výměně snímačů, protože to nebylo ono, asi to bylo i dřevem, ale moje nynější kytara je fakt o něčem jiným, tyhle snímače mě baví i na čistej zvuk, maji hodně výšek a basů a zní krásně otevřeně, navíc v kombinaci s mahagonem to má teplejší zvuk. Ale jak říkám, značky porovnávat nemůžu...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Chtěl bych se zeptat nevíte jestli jde ze snímačů DiMarzio X2N (viz. obrázek) sundat ten bílej kryt (kvuli prebarveni)? Mám možnost sehnat bílou verzi podstatně levnějc nez cernou, ale zase si tim nechci kazit vzhled kytary, prostě by mě tam ta bila vadila. Dík za odpověd

Support music, NOT rumours!
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: