Kombo Hartke vx 3500

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Petr.Vosahlo

Kombo Hartke vx 3500

Příspěvek od Petr.Vosahlo »

Dobrý den začínám s hraním na baskytaru SQUIER jazz bass doted jsem hrál převážně doma na malé kombo HARTKE A35 a na doma my to bohatě stačí. Ale od té doby co hraju se skupinou je to žalostně nevihovující přes bubny se prostě nesliším. Při hledání co bych si ke kytaře mohl pořídit jsem právě narazil na Kombo Hartke vx 3500 celkem dost se mi líbí a četl jsem na něj i dost chvály i záporu co se týče repráků. Chltěl bych investovat cca do 13 000. S klukama hrajeme spíš rock, punk. Od komba bych čekal nějaký vstup abych až budou zase finance si mohl dokoupit nějakej ten reprobox což tohle kombo neumožnujě ( ale někde jsem v recenzích četl že to není tak složité to přidělat ale zdá se mi to jako blbost ). Nebo co by ste mi doporučily vy ?
V případě kdybych v barazu sehnal jenom hlavu Hartke ha 3500 co by ste mi doporučily za reproboxy ?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Kombo Hartke vx 3500

Příspěvek od KIWI »

13k uz je dost penez.

Zajimave by mohlo byt treba tohle:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... dohodou=on

Prip. tohle.

To jsou shodou okolnosti obe HArtke.

Pak treba tohle:
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petr.Vosahlo

Na tu sestavu jsem kukal taky ale zdá se mi to podezdřele levné. Na co hraješ ty ?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Petr.Vosahlo píše:Na tu sestavu jsem kukal taky ale zdá se mi to podezdřele levné. Na co hraješ ty ?
Jn, ale tak pri takovych setech uz by si pro to clovek jel osobne => osobne by to proveril, vyzkousel, prohlidl.

Ja hral do nedavna na GK (410RBH a 700RB), ale z duvodu toho, ze nemam kapelu jsem poridil jenom kombicko TE (viz podpis pripadne sekce Racenze vasi vybavy).
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petr.Vosahlo

Tak nakonec to dopadne že koupím přece jen hartke vx 3500 na to moje hraní to přepychově stačí. Tak na GK jsem slyšel taky dost chvály ale přece jen je to už trochu jiná cenová kategorie.
Paparatzzi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paparatzzi »

Kazové repro, nebral bych to
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“