zdar basáci. Nejsem baskytarysta, ale ptám se za toho našeho kapelního... Plánuje kupovat novej aparád a nechce kombo... Idealně nějakej zesík z bazaru. Jak hraje TESLA STUDIO BASS 130?
http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=255767
nebo něco jinýho levnějšího, ideálně z 2. ruky....
díky
zesilovač
Pravidla fóra
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
zesilovač
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Ty jo když jse mto uviděl lekl jsem se že někdo prodává můj vlastní apec 
Přesně s tímhle zkušensoti nemám, ale myslím že Tesly všeobecně nejsou uplně špatný zesilovače. Sám jeden mám a jse mspokojenej. Jako nebál bych se toho, ale radši byc hto předem vyzkoušel.
Přesně s tímhle zkušensoti nemám, ale myslím že Tesly všeobecně nejsou uplně špatný zesilovače. Sám jeden mám a jse mspokojenej. Jako nebál bych se toho, ale radši byc hto předem vyzkoušel.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Měl jsem doma Tesla Studiobass 130. A nemůžu si stěžovat . Trochu to šumělo, ale už něco pamatoval. Myslím, že se určitě dají najít lepší kousky jak byl ten můj. Ale i tak jsem byl spokojenej. Těch 2x100W je poctivejch. Ne jak dneska někdo napíše 300W a je to hodnota o který by se dalo hodně polemizovat...Doma v paneláku jsem si nikdy nedovolil to ohulit, asi by mi to vystřelilo okna 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Už ví mco mám přesně je to Tesla Studiosolo 132. On ani v podstatě není můj, je pljčenej (už asi 2 roky
) ale jako hraje na pohodu.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
BASA v PANELU
-----------------------------------------------------------------------------------aivn86 píše:Měl jsem doma Tesla Studiobass 130. A nemůžu si stěžovat . Trochu to šumělo, ale už něco pamatoval. Myslím, že se určitě dají najít lepší kousky jak byl ten můj. Ale i tak jsem byl spokojenej. Těch 2x100W je poctivejch. Ne jak dneska někdo napíše 300W a je to hodnota o který by se dalo hodně polemizovat...Doma v paneláku jsem si nikdy nedovolil to ohulit, asi by mi to vystřelilo okna
Gustav
--------------------------------------------------------------------------------------
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
díky.... jen mě zaujalo že borec píše v inzerátu 2 impedance 4ohmy a 15ohmu (asi má bejt 16). To sem ještě u polovodičů neviděl... ono to má trafo na výstupu?
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI