basový auto wah pedál
Pravidla fóra
basový auto wah pedál
zdravím,už dlhšiu dobu rozmýšlam nad kupou auto wah bass pedálu,vie mi niekto poradiť niečo fakt kvalitné a
hlavne aby to reagovalo na dynamiku mojej hry ??
hlavne aby to reagovalo na dynamiku mojej hry ??
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: basový auto wah pedál
První mě napadnou EHX (Bassballs, Enigma), něco dělá Ashdown, Markbass nebo Dunlop, určitě najdeš něco v nabídce Boss. Projeď si nabídky e-shopů a videa. Stejně když tu neurčíš ani cenové rozpětí, těžko se radí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jej, sorry ja si nevsiml ze chces autowah, myslel jsem ze chces klasicky wah pedal. K basovym autowahum mam co rict 
Bassballs jsou dost specificke, to neni klasicky autowah.
Enigma od EHX mi prijde malicko slozita, zvukove mi taky moc nesedi.
Na basu se s uspechem pouziva ale Q-Tron od stejne znacky, sam ho mam (uz podruhe). Momentalne mam dva kusy doma - klasicky novy a starou vlemi raritni verzi. Velice doporucuju minimalne zkusit.
Dale se doporucuju mrknout a 3Leaf Audio Proton, EBS BassIQ nebo envelope filter od Dunlopa...
Bassballs jsou dost specificke, to neni klasicky autowah.
Enigma od EHX mi prijde malicko slozita, zvukove mi taky moc nesedi.
Na basu se s uspechem pouziva ale Q-Tron od stejne znacky, sam ho mam (uz podruhe). Momentalne mam dva kusy doma - klasicky novy a starou vlemi raritni verzi. Velice doporucuju minimalne zkusit.
Dale se doporucuju mrknout a 3Leaf Audio Proton, EBS BassIQ nebo envelope filter od Dunlopa...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
vdaka za radu,najviac rozmýšlam nad EBS alebo Dunlopom,v každom prípade ale najprv vyskušam oba vecičky
a potom sa rozhodnem a je možné že mi sadne niečo celkom iné
dám vedieť 
a potom sa rozhodnem a je možné že mi sadne niečo celkom iné
- Nero
- Rádce
Jasný - Q-Tron, já věděl, že na něco zapomínámKIWI píše:Na basu se s uspechem pouziva ale Q-Tron od stejne znacky, sam ho mam (uz podruhe). Momentalne mam dva kusy doma - klasicky novy a starou vlemi raritni verzi. Velice doporucuju minimalne zkusit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Špatný není DOD FX 25 (Flea ho měl nebo má), nebo i novější DOD FX 25B. Už se nevyrábějí, ale docela často jsou k mání z druhé ruky, např. na Ebay. Jeden FX 25B se sníženou pracovní schopností mám doma - funguje, ale přelaďování filtru je nějaké divné, takže ho nejspíš za symbolickou cenu přenechám někomu, kdo si ho opraví...
Ke své plné spokojenosti teď používám BOSS AW-3.
Ke své plné spokojenosti teď používám BOSS AW-3.
- Nero
- Rádce
PetrPeter 1975 - 2008
Nero píše:Kiwi to sem sám nehodí, tak to udělám za něj: trziste/p-ehx-q-tron-stara-verze-t37355.html
Kiwi je vocas
(Diky
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Tomas.Tajfun
- last.fm: tarzancz
- Bandzone: bandzone.cz/tajfun
- Kontaktovat uživatele:
Mám Digitech Bass Synth Wah a jsem spokojený. Reaguje i na dynamiku hry. Používá ho například Glenn Hughes.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí