basový auto wah pedál

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
tibi2005

basový auto wah pedál

Příspěvek od tibi2005 »

zdravím,už dlhšiu dobu rozmýšlam nad kupou auto wah bass pedálu,vie mi niekto poradiť niečo fakt kvalitné a
hlavne aby to reagovalo na dynamiku mojej hry ??
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: basový auto wah pedál

Příspěvek od Nero »

První mě napadnou EHX (Bassballs, Enigma), něco dělá Ashdown, Markbass nebo Dunlop, určitě najdeš něco v nabídce Boss. Projeď si nabídky e-shopů a videa. Stejně když tu neurčíš ani cenové rozpětí, těžko se radí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jej, sorry ja si nevsiml ze chces autowah, myslel jsem ze chces klasicky wah pedal. K basovym autowahum mam co rict :)

Bassballs jsou dost specificke, to neni klasicky autowah.
Enigma od EHX mi prijde malicko slozita, zvukove mi taky moc nesedi.

Na basu se s uspechem pouziva ale Q-Tron od stejne znacky, sam ho mam (uz podruhe). Momentalne mam dva kusy doma - klasicky novy a starou vlemi raritni verzi. Velice doporucuju minimalne zkusit.

Dale se doporucuju mrknout a 3Leaf Audio Proton, EBS BassIQ nebo envelope filter od Dunlopa...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
tibi2005

Příspěvek od tibi2005 »

vdaka za radu,najviac rozmýšlam nad EBS alebo Dunlopom,v každom prípade ale najprv vyskušam oba vecičky
a potom sa rozhodnem a je možné že mi sadne niečo celkom iné :) dám vedieť :)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

KIWI píše:Na basu se s uspechem pouziva ale Q-Tron od stejne znacky, sam ho mam (uz podruhe). Momentalne mam dva kusy doma - klasicky novy a starou vlemi raritni verzi. Velice doporucuju minimalne zkusit.
Jasný - Q-Tron, já věděl, že na něco zapomínám :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kilgore

Příspěvek od Kilgore »

Špatný není DOD FX 25 (Flea ho měl nebo má), nebo i novější DOD FX 25B. Už se nevyrábějí, ale docela často jsou k mání z druhé ruky, např. na Ebay. Jeden FX 25B se sníženou pracovní schopností mám doma - funguje, ale přelaďování filtru je nějaké divné, takže ho nejspíš za symbolickou cenu přenechám někomu, kdo si ho opraví...
Ke své plné spokojenosti teď používám BOSS AW-3.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kiwi to sem sám nehodí, tak to udělám za něj: trziste/p-ehx-q-tron-stara-verze-t37355.html

:wink:

PetrPeter 1975 - 2008
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nero píše:Kiwi to sem sám nehodí, tak to udělám za něj: trziste/p-ehx-q-tron-stara-verze-t37355.html

:wink:

Kiwi je vocas :D

(Diky ;) )
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Mám Digitech Bass Synth Wah a jsem spokojený. Reaguje i na dynamiku hry. Používá ho například Glenn Hughes.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“