SD sh10 full shred

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
lodyha

SD sh10 full shred

Příspěvek od lodyha »

Ahoj mám par otázek ohledně tohodle snímače, zkusil jste ho už někdo. Hodlám si pořídit schectera s ním a docela by se mi hodilo vědět jestli je to krám nebo ne. Vim že si to budu muset vyzkoušet jako všechno, ale jde mi o fin. stránku jestli ho budu muset měnit.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: SD sh10 full shred

Příspěvek od Nero »

Krám to není a kdybys ho musel měnit, na ho pošleš za stejný peníze, za jaký na bazaru koupíš jiný SD.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
lodyha

Příspěvek od lodyha »

Tak já jsem předpokládal že ten snímač moc lidí chtít nebude že ho neprodám za tolik abych si koupil jinej, ale to už je otázka stovek. A ještě jeden menší dotaz jde mi o tohodle schectera http://schecterguitars.com/Internationa ... C-1-S.aspx na co je tam ten 3 plohovej přepínač když to má vlastně jen jeden snímač?.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

mě se třeba fullshred líbí hodně, má vyrovnaný zvuk, dost středů, vcelku silný výstup. Hrál jsem na něj na nějakém obyčejném superstratu a velice ani nevím, co bych tomu zvuku vytýkal.
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Toho Schectera jsem zkoušel v pátek přes engla blackmoora a musim říct celkam pěknej příjemnej zvuk. Přesně jak psal Bubucci vyrovnanej zvuk s hodně středama, krásně čitelnej. Neni tak uřvanej jako třeba SH-6 nebo blackout co je v druhý verzi tý C1 a mě se líbí daleko víc. Nicméně pokud má člověk rád takovej ten hrdelnější saturovanej zvuk je možná lepší kouknout po trochu jinym snímači aspoň dle mě.
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“