Diky VALEC
Naklonění reproduktorů v boxu
Pravidla fóra
-
666valec666
Naklonění reproduktorů v boxu
Zdar chci se zeptat jestli by nevdilo kdybych trochu naklonil rekráky na mojem 412 B boxu .Tak že bych je povolil a dole podložil nějakým dřívkem ... a kdyby to šlo tak tam zustane menší škvíra mám ji kdyžtak něčím zaplnit ?? (Máme malou zkušebnu a stojim hned vedle boxu tak se moc neslyším
)
Diky VALEC
Diky VALEC
Naposledy upravil(a) 666valec666 dne 29.05.2013 18:00, celkem upraveno 1 x.
Re: Nakonění repráků
Vadilo, z mnoha důvodů.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Dan Rohanský
To je ale pěkná blbost
Co takhle naklonit box?
Co takhle naklonit box?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
ten nadpid pobavil
jinak pokud jde o naklonění, tak je to imho nesmysl...
jinak pokud jde o naklonění, tak je to imho nesmysl...
nebylo by snažší si najít vhodnější místo ve zkušebně, my máme taky hodně malou zkušebnu a stačí když si stoupnu bokem ke svýmu aparátu a trochu dál a je to v pohodě....
Cort KX101=>Peavey Studio Pro 112 Transtube I (předěláno na zesík ) => 2x12 Box s G12T-75
Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
Nebo si před ten box sedni..
-
666valec666
No dobre no byl to jen nápad, tak naklonit celý box mě taky napadlo ale kdy bych dal hlavu...
Co je to za box, aparát a jak máš nastavenou ekvalizaci?
Ještě jsem neviděl nikoho s 4x12" boxem, aby si stěžoval, že se neslyší.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
-
666valec666
No mam Bugeru v 55HD a box Behringer 412. Když si stoupnu před něho tak to slyšim v pohodě ale když si zase stoupnu před něho tak si nemá kam stoupnout 2. kytara ...... aha ted se dívám že jsem se spletl nemám Ačko ale Béčko. ...časem našetřím na A 
Mě zas ten "rekrák" v prvním příspěvku.bubucci píše:ten nadpid pobavil![]()
Název vlákna jsem opravil. Není nad zpětnou kontrolu svého výtvoru.
Tak až budeš kupovat to áčko, tak zkus koupit něco, co je dobře slyšet.666valec666 píše:No mam Bugeru v 55HD a box Behringer 412. Když si stoupnu před něho tak to slyšim v pohodě ale když si zase stoupnu před něho tak si nemá kam stoupnout 2. kytara ...... aha ted se dívám že jsem se spletl nemám Ačko ale Béčko. ...časem našetřím na A
- Dan Rohanský
Re: Naklonění reproduktorů v boxu
Sláva nebude ani ta bugera...
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem taky pro naklonění boxu. Hlava nemusí nutně "sedět" na boxu, může být třeba vedle na židli.666valec666 píše:ale kdy bych dal hlavu...
Hraju na kytary a mašinky
A nebo nahoď box na nějaký podstavec
Nemám sice 4x12, ale 2x12, velikostně se nicméně od od běžných 412 liší o pár cm. Běžně jsem používal dvě bytelné židle, nevyužitý basový reprobox atd.
do prostorove male zkusebny je nejlepsi reseni box zvednout. Kdyz si stoupnes az k bedne tak neuslysis ani Acko. To je bezny problem i na malem podiu a muzes mit nejlepsi 4x12 na svete, kdyz ti hraje do noh, tak se budes slyset blbe.
Nakloneni se pouziva u komb nebo monitoru (steve vai miva myslim na podiu pred sebou naklonenou 2x12)
Improvizovat jde samozrejme taky, ze naklonis 4x12 a hlavu si polozis nekam jinam jak psali kolegove.
Bugera je v klidu (co bysme za neco takoveho tenkrat dali!!!), box behringer je taky snesitelny, akorat v sobe pravdepodobne nema repraky (jenom neco ve tvaru repraku
) Jejich vymenou (aspon jednoho nebo dvou) za neco normalniho z bazaru, ziskas bezkonkurencne nejvetsi upgrade v kategorii cena/vykon.
Nakloneni se pouziva u komb nebo monitoru (steve vai miva myslim na podiu pred sebou naklonenou 2x12)
Improvizovat jde samozrejme taky, ze naklonis 4x12 a hlavu si polozis nekam jinam jak psali kolegove.
Bugera je v klidu (co bysme za neco takoveho tenkrat dali!!!), box behringer je taky snesitelny, akorat v sobe pravdepodobne nema repraky (jenom neco ve tvaru repraku
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋