Tak já se teda taky skromně přidám začátek mojí hudební hudební produkce se datuje asi do roku 2006, což jsem byl v 6. třídě ZŠ, kdy jsem poprvé vystoupil se svoji oficiálně prvním songem (v hudebce )
Předtim jsem měl ještě spoooustu pokusů o elektronickou hudbu ale žádnej použitelnej a hlavně jsem furt měnil pseudonymy (DJ Murano, MC Fousek, DJ Fousek, zase DJ Murano a nakonec Tarquam ) Ty dřívější pokusy, to bylo takový objevování možností a softwaru Fruity Loops, to jsem měl demo verzi, ve který šlo exportovat do mp3 ale nikoliv ukládat projekty, takže jsem u toho proseděl třeba 5 hodin, abych ten song splácal dohromady najednou. Tady je teda ten úplně první song:
Byl jsem blbej a nevěděl, jak se dělaj songy, takže asi tak
No pak přišlo období remixů, hip hopových instrumentálů a tak všelijak, mezi tim jsme založili kapelu Whatrock, do který jsem investoval většinu svých rockových nápadů. Jeden nápad, kterej se nikdy nevyužil mám v plánu nahrát a později ho dodám. No to bylo takový to prázdný období a pak to přišlo - moje první kytara - elektroakustika Tak jsem začal dělat vlastní hudbu a postupně se zdokonaloval ve skladbě, ve zvuku a tak podobně, až jsem to dotáhl na song pro symfonický orchestr
Tak jsem dodělal onen song co jsem slíbil. Rok výroby je zhruba 2007, což odpovídá sedmý třídě základní školy. Nejvíc je to vidět na textu Já když se na to teď podivám tak se musim smát, ale řekl jsem si že to nahraju přesně tak jak jsem to složil, takže se tam nic nezměnilo, jen dva detaily - bicí přechod mezi slokama + sólo se posunulo o oktávu níž, jinak je to tak, jak jsem to v tý sedmý třídě složil a napsal, se vším všudy
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge