Tc Electronic bg 250 problém

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
G_Marris_T

Tc Electronic bg 250 problém

Příspěvek od G_Marris_T »

..Tak jsem si pořídil toto zvukově pěkně hrající kombo, ale..............byl jsme na prodejně kde jsem si ho vyzkoušel...měl jsem tam gain a master tak kolem 4 až 5..signal na nastroji sem měl tak na pulce..kombo se mi velice líbilo..zvuk váha..možnost efektu..tak jsem si ho pořídil..ten večer jsem si ho vzal na zkoušku...dal jsem si gain tak na 4 master na 6..signal na base na plno....hraju a cca každou chvíli se mi přerušuje zvuk co jde z repráku ven..jako kdyby kombo bylo přebuzený a vypínalo se samo..a za třeba 3 až 5 vteřin se nahodí ale jak mile dám ton tak zase..jenže led clip dioda nesvítí...když dám master pod 5 a níž tak už se to nepřerušuje..ale to už nejsem tolik slyšet...dělám něco špatně ? nebo je to jak si myslim rovnou na vyměnění, že mám prostě smulu na kus..???
PS: Omlouvám se, že píšu jak prase.....
Moon

Re: Tc Electronic bg 250 problém

Příspěvek od Moon »

Já bych to vrátil a zvolil raději jinou značku. Tohle může dělat spínaný zdroj v zesilovači
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“