Ahoj, ještě jsem to tu neviděl, že by to někdo řešil tak jako já, ale mám takový zvláštní problém, který, bych řekl a myslím si je spíše o nastavení software

Je to cca týden co jsem si pořídil nový notebook (Lenovo Z500 - Intel Core i5-3230M (2x2.60GHz), 8GB RAM, NVidia GT 645M, 1TB HDD, Windows

. Samozřejmě, že ho využiji na školu, hraní, zábavu a nahrávání sem tam pro kapelu. Takže jsem nainstaloval svojí Lexicon Alphu, podle pokynů instalace, ta se však v zařízeních neukáže, místo toho tam je Složené zařízení USB a po jejím rozkliknutí a vybrání položky Hardware je pod Funkcemi zařízení zobrazen 1. obrázek. Každá tato funkce se dá rozkliknout a má příslušný ovladač, však funguje správně pro poslech. Při vyzkoušení zda funguje i přes ASIO4ALL 2.11.beta v Guitar Rig 5, po zapojení kytary, také funguje 100% správně dokonce i s poměrně nízkou latencí, problém nastává při spuštění Cubase 5 (mám tento soft nově, dříve jsem měl Cubase SX 3.1.1.944).
Po spuštění Cubase 5 a načtení starého projektu z Cubase 3ky je problém, že ve staré stopě pokuď zapnu monitoring, jde bohužel monitoring s obrovskou latencí a praskáním, při tom v úplně novém projektu v nové stopě jde monitoring správně, jako v Guitar Rig 5.
EDIT: Předpokládám, že zvukovka je správně nainstalovaná pod Win8, na to, že monitoring kytary funguje správně v nových projektech jsem přišel v průběhu psaní tohoto postu