Jaký rozdíl???
Pravidla fóra
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Jaký rozdíl???
Jaký je rozdíl mezi SWEEP PICKING a ALTERNATE PICKING???
Netušim ale zajímalo by mně proč to chceš vědět? Já to nevim a hraju tři roky, takže když budu předpokládat že hraješ krátce (vzhledem k tomu na co ses ptal v tématu s jakou technikou začít), tak se na nějaký super techniky prostě vy*** a nauč se zahrát něco normálně. Tim tě nechci nějak urazit, ale když budeš umět sweet picking a alternate picking a kdo ví ještě jakej picking, tak to neznamená že z tebe bude king pokud nebudeš umět nejdřív ty základy. 
EDIT: Aha tak teď sem si přečet zas v dalším tématu že hraješ rok tak sorry, ale je spousta website na kterejch se takovýhle informace dozvíš i s názornou ukázkou. Vim o jedný http://www.freeguitarvideos.com/ ale nevim jestli je tam něco o tom pickingu. Určitě se ale nejdřív nauč hrát ty powery to je základ.
EDIT: Aha tak teď sem si přečet zas v dalším tématu že hraješ rok tak sorry, ale je spousta website na kterejch se takovýhle informace dozvíš i s názornou ukázkou. Vim o jedný http://www.freeguitarvideos.com/ ale nevim jestli je tam něco o tom pickingu. Určitě se ale nejdřív nauč hrát ty powery to je základ.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
rasomaso píše:Netušim ale zajímalo by mně proč to chceš vědět? Já to nevim a hraju tři roky, takže když budu předpokládat že hraješ krátce (vzhledem k tomu na co ses ptal v tématu s jakou technikou začít), tak se na nějaký super techniky prostě vy*** a nauč se zahrát něco normálně. Tim tě nechci nějak urazit, ale když budeš umět sweet picking a alternate picking a kdo ví ještě jakej picking, tak to neznamená že z tebe bude king pokud nebudeš umět nejdřív ty základy.
pri alternate hrajes trsatkem vzdycky nahoru-dolu-nahoru-dolu nezavisle na tom, na jakych strunach hrajes. Pri sweepu jedes treba vsecky struny dolu (jako kdyz rozkladas akord) a pak nahoru (samozrejme to muze byt modifikovany, muzes hrat treba 4 struny downstroke, pak 2 upstroke, 2 downstroke a 4 upstroke). A jeste tam muze byt treba nejaky priklep a podobne, ale ciste sweep je vyse uvedene. Sweepem se hravaji hlavne arpeggia. A nejlepsi je najit si to na youtube
Videl jsem tam skvely lekce s takovym typkem, ktery mel vzdycky dres Toronto Maple Leafs a zdravil "Hi, I'm Bob from Canada"
Bohuzel uz nemam link...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus