zbrouseni prazcu

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
homersimpsoin

zbrouseni prazcu

Příspěvek od homersimpsoin »

nedavno sem se bavil s jednim kamosem - kytaristou, a ten si zbrousil prazce. tvrdi ze ted muze dat struny niz a ma lepsi dohmat.
ma to nejakej vliv i u baskytary? neposkodi se pak nenavratne?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já myslím že u baskytary je to stejný...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Honzík

Příspěvek od Honzík »

No pokud by se to nepovedlo, tak je možnost to dát přepražcovat. Vymění ti komplet pražce. Musí se to ale provádět opatrně, aby se nepoškodil hmatník.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Honzík píše:No pokud by se to nepovedlo, tak je možnost to dát přepražcovat. Vymění ti komplet pražce. Musí se to ale provádět opatrně, aby se nepoškodil hmatník.
Lepší dat ke kytarářovi...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Honzík

Příspěvek od Honzík »

Máš pravdu. Kytarář si poradí.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Vytahoval jsem si pražce sám doma. A povedlo se mi ten hmatník trochu poničit. Ve výsledku to u mě bylo jedno, protože jsem dělal bezpražec a potom jsem to co jsem poničil zatmelil a vybrousil. Ale kdybych tam měl dávat nové pražce tak by to bylo mnohem horší to opravit. Takže v tomhle případě taky volím kytaráře.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“