Nový Gibson Les Paul 50tribute- praskani tlustych strun

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Arlon
Kontaktovat uživatele:

Nový Gibson Les Paul 50tribute- praskani tlustych strun

Příspěvek od Arlon »

Ahoj,
chci se zeptat, koupil jsem si pred mesicem novyho gibsona LP 50tribute s P90, hraje perfektne sice snimace bzuci ale u singlu je to normal, ale strasne casto mi praskaji struny E,A,D u kobylky. Je mozny ze se to samo casem srovna? Nebo je nejake jine reseni nez pilovat kobylku - to mi prijde drasticky.

diky
Peťan V.

Re: Nový Gibson Les Paul 50tribute- praskani tlustych strun

Příspěvek od Peťan V. »

Zkus vyměnit kameny za grafitové např. Graph Tech String Saver.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

zkus se podívat po ostrých hranách a jemným pilníčkem je když tak sraž. Nebo sežeň nové kameny.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Arlon píše:......strasne casto mi praskaji struny E,A,D u kobylky. Je mozny ze se to samo casem srovna? Nebo je nejake jine reseni nez pilovat kobylku - to mi prijde drasticky. diky
Stewmac USA k tomu účelu prodává speciální nylonové provázky s přídavkem brusiva. Mají k výběru hned 4 tlouštky a nebo celou sadu za 22 USD. Pro jednu kytaru trochu drahá záležitost.
http://www.stewmac.com/tsshop/ts0196/Nu ... b=Pictures
Obrázek
Já používám obuvnickou nit - dratev, pomazanou leštící pastou na kovy (např. Silichrom). Možná by to šlo i s nylonovou strunou, zdrsněnou brusným papírem a potřenou Silichromen. Zatím jsem to nevyzkoušel, kdo bude rychlejší?
:idea: :?: -kcr-
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“