Ahoj,
chci se zeptat, koupil jsem si pred mesicem novyho gibsona LP 50tribute s P90, hraje perfektne sice snimace bzuci ale u singlu je to normal, ale strasne casto mi praskaji struny E,A,D u kobylky. Je mozny ze se to samo casem srovna? Nebo je nejake jine reseni nez pilovat kobylku - to mi prijde drasticky.
diky
Nový Gibson Les Paul 50tribute- praskani tlustych strun
Pravidla fóra
Re: Nový Gibson Les Paul 50tribute- praskani tlustych strun
Zkus vyměnit kameny za grafitové např. Graph Tech String Saver.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zkus se podívat po ostrých hranách a jemným pilníčkem je když tak sraž. Nebo sežeň nové kameny.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- kocour
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Stewmac USA k tomu účelu prodává speciální nylonové provázky s přídavkem brusiva. Mají k výběru hned 4 tlouštky a nebo celou sadu za 22 USD. Pro jednu kytaru trochu drahá záležitost.Arlon píše:......strasne casto mi praskaji struny E,A,D u kobylky. Je mozny ze se to samo casem srovna? Nebo je nejake jine reseni nez pilovat kobylku - to mi prijde drasticky. diky
http://www.stewmac.com/tsshop/ts0196/Nu ... b=Pictures

Já používám obuvnickou nit - dratev, pomazanou leštící pastou na kovy (např. Silichrom). Možná by to šlo i s nylonovou strunou, zdrsněnou brusným papírem a potřenou Silichromen. Zatím jsem to nevyzkoušel, kdo bude rychlejší?
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de