Billy Talent

Vše o kapelách a hudebnících ...

Líbí se vám Billy Talent?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

kECuP
Kontaktovat uživatele:

Billy Talent

Příspěvek od kECuP »

znáte tuhle kapelu?? Kanaďani.. Co říkáte na Iana??? (Ian D'Sa) ..podle mě dost dobrá kytara.. nemám ted na mysli pouze radiově profláknutý Fallen Leaves, Surrender a tak.. i když tam je kytara taky pěkná.. mají zajímavej styl bych řekl, kterej je přinejmenším zajimavej.. zkuste si od nich neco poslechnout (devil in a midnight mass, worker bees, where is the line, nothing to lose) spíš skoro všechno..
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Upřímně keči já od nich znám pořádně orpavdu je to proflákhuté Fallen Leaves - sice profláknuté, ale stejně se mi zdá že je to dobrá písnička, která se mi líbí....
Jinak nemyslím že budou nějaká revoluce a budou něco extra nového...ale myslím pohodová hudba...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

ja jsem je docela nesnasel protoze me zpevak prisel extremne urvanej. ale byl jsem na koncerte a bylo to něco neskutecneho, co na koncerte predvedli, od te dby je posloucham..... jeste bych pripojil pisen this is how it goes. ta pisnicka se me libi jak po strance poslouchatelne tak i po umelecke (tim myslim ze to neni az tak jednoducha hudba jak je v dnesni dobe zvykem)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
rianonn

Příspěvek od rianonn »

Mně se líbilo první album, to druhé mi už příjde hodně popové
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

Caggan píše:ja jsem je docela nesnasel protoze me zpevak prisel extremne urvanej. ale byl jsem na koncerte a bylo to něco neskutecneho, co na koncerte predvedli, od te dby je posloucham..... jeste bych pripojil pisen this is how it goes. ta pisnicka se me libi jak po strance poslouchatelne tak i po umelecke (tim myslim ze to neni az tak jednoducha hudba jak je v dnesni dobe zvykem)
jj, naprosto s tebou souhlasim, taky jsem byl na koncertě. this is how it goes jsem opomněl! to ej chyba, perfektní otvírak... a myslim že jejich vystoupení bylo energičtější oproti mcr, jestli jsi byl na tom stejnym.. (3.6.07 - praha).. kytara je tam podle mě na "to co je současně populární" DOST dobrááááá..
It's only fuckin' rock'n'roll
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Me taky zaujaly jenom Fallen Leaves a Surrender. :D
Jinak kytarista se mi co se hry tyce docela libi, ale zpevak na zivejch koncertech, to je hruza. :( :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

dig_dag píše:Me taky zaujaly jenom Fallen Leaves a Surrender. :D
Jinak kytarista se mi co se hry tyce docela libi, ale zpevak na zivejch koncertech, to je hruza. :( :D
Přesně! Ta kytara je docela dobrá (jako hudba myslím, ne nástroj :-) ), ale co jsem viděl videa live...tak je to další co naživo nezazpívá čistě :-) A basa není slyšet vůbec, nevim co tam hraje...
Naposledy upravil(a) KIWI dne 30.08.2007 9:15, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

KIWI píše:
dig_dag píše:Me taky zaujaly jenom Fallen Leaves a Surrender. :D
Přesně! Ta kytara je docela dobrá (jak hudba :-) ), ale co jsem viděl videa live...tak je to další co naživo nezazpívá čistě :-)
Absolutne me to tahalo za usi, kytara fajn, basa nebyla kdovijak slyset, bubny dobry, ale zpevak hruza - skoda. :roll: :D
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

nj, na tym koncertě měl asi zrovna den.. enbylo to teda asi 100%, ale kdo by při tom co tam on dělal byl.. :wink: dalo se zaskákat a tak.. zas má na desce takovej charakteristickej hlas bych řekl.. ae bez toho kytaristy by byli poloviční....
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

kECuP píše:nj, na tym koncertě měl asi zrovna den.. enbylo to teda asi 100%, ale kdo by při tom co tam on dělal byl.. :wink: dalo se zaskákat a tak.. zas má na desce takovej charakteristickej hlas bych řekl.. ae bez toho kytaristy by byli poloviční....
Ma charakteristickej punko-jecakovej (pro ten styl perfektni :D ) hlas, ale ve studiu s nim maji asi hodne prace. :D
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

dig_dag píše:
kECuP píše:nj, na tym koncertě měl asi zrovna den.. enbylo to teda asi 100%, ale kdo by při tom co tam on dělal byl.. :wink: dalo se zaskákat a tak.. zas má na desce takovej charakteristickej hlas bych řekl.. ae bez toho kytaristy by byli poloviční....
Ma charakteristickej punko-jecakovej (pro ten styl perfektni :D ) hlas, ale ve studiu s nim maji asi hodne prace. :D
jj, to je pravda.. ae tak s kym neni, myslim že první dvě alba sum 41 vyžadovali taky hodně trpělivosti... :lol: ae poslední dobou se pan Whibley velmi zlepšil.. třeba se toho dočkáme i v případě Billy Talent
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Talenti super, začal sem je poslouchat po tom co mi v random přehrávání zahrála red flag:)) To je muj asi nejoblíbenější song vod nich, takovej energickej... Je fakt že si to na živo oproti CD dávaj o dost míň, ale zas tak hroznej rozdíl(jako třeba Tom Delonge v Angels and Airwaves) to zas neni..
Z hlediska riffů... řek bych že je to se Sum41 jedna z mála tech poppunk/emo/alternative teenagerovskej kapel která má v riffech aspoň nějaký pěkný nápady, takže to je zábava i hrát.(narozdíl od Blink, Greenday...který sice dělajmuziku která se mi strašně líbí, ale hrát mě to fat nebaví)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ragnar píše:Talenti super, začal sem je poslouchat po tom co mi v random přehrávání zahrála red flag:)) To je muj asi nejoblíbenější song vod nich, takovej energickej... Je fakt že si to na živo oproti CD dávaj o dost míň, ale zas tak hroznej rozdíl(jako třeba Tom Delonge v Angels and Airwaves) to zas neni..
Z hlediska riffů... řek bych že je to se Sum41 jedna z mála tech poppunk/emo/alternative teenagerovskej kapel která má v riffech aspoň nějaký pěkný nápady, takže to je zábava i hrát.(narozdíl od Blink, Greenday...který sice dělajmuziku která se mi strašně líbí, ale hrát mě to fat nebaví)
TOm DeLonge??? :lol: :lol: Jen to jméno uslyším, musím se smát...

Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

KIWI píše:
Ragnar píše:Talenti super, začal sem je poslouchat po tom co mi v random přehrávání zahrála red flag:)) To je muj asi nejoblíbenější song vod nich, takovej energickej... Je fakt že si to na živo oproti CD dávaj o dost míň, ale zas tak hroznej rozdíl(jako třeba Tom Delonge v Angels and Airwaves) to zas neni..
TOm DeLonge??? :lol: :lol: Jen to jméno uslyším, musím se smát...
Já Blinky zbožnuju. Tom neumí zpívat, to mě nějak nevadilo v době když byl s blink.. prostě poppunk teenagerovská garážovka... pohoda... na to umět zpívat nemusí. Ale to co předvádí v Angels and airwaves.......:(
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

rad bych ale podotkl ze u billy talent aj kdyz zpiva stršlivě o ten zpěv nejde, je to o tech kytarach a HLAVNE o show, kterou predvedli temer dokonalou, MCR se s nima nedali vubec srovnat.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Caggan píše:rad bych ale podotkl ze u billy talent aj kdyz zpiva stršlivě o ten zpěv nejde, je to o tech kytarach a HLAVNE o show, kterou predvedli temer dokonalou, MCR se s nima nedali vubec srovnat.
Pokud se bavíme o tom českým koncertu MCR, ta ktam bylo dsot známých - jedna polovina tam jela praktciky jen kvůli BT, druhá sice jela na MCR, ael víc se jim líbili BT :lol:

Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

KIWI píše:
Caggan píše:rad bych ale podotkl ze u billy talent aj kdyz zpiva stršlivě o ten zpěv nejde, je to o tech kytarach a HLAVNE o show, kterou predvedli temer dokonalou, MCR se s nima nedali vubec srovnat.
Pokud se bavíme o tom českým koncertu MCR, ta ktam bylo dsot známých - jedna polovina tam jela praktciky jen kvůli BT, druhá sice jela na MCR, ael víc se jim líbili BT :lol:

přesne o tom koncertu mluvim, uzil sem si BT a u MCR sem se uz docela nudil. jen Cancer byl pekny, tech 7 tisic mobilu a zapalovacu a zpivajici dav je fakt super...... ale tak tohle je proti jinym koncertum taky nuda no
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Billy talent mě jako jedna z mála kapel tohohle stylu oslovujou...dobré riffy, na ten hlas jsem si sice musel zvykat (ze začátku mi taky hrozně vadil) ale občas si je rád poslechnu :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Zejus

Re: Billy Talent

Příspěvek od Zejus »

billy talent mam moc rad idkyz jejich posledni album nebylo nijak super...je to jedna z mala dnesnich skupin kde je slusna kytara a je poslouchana mladymi :)
EXE
Kontaktovat uživatele:

Re: Billy Talent

Příspěvek od EXE »

tak v teto kapele objevuju porad dokola mraky inspirace ... naprosto uzasna kytara a basa, jen me s**e ze si je privlastnujou vselijaci emaci a veteš, s**e jim to povest ! :lol:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“