Vhodný box k Orange Terror bass 500 do tvrdé hudby

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
kraaaaalik

Vhodný box k Orange Terror bass 500 do tvrdé hudby

Příspěvek od kraaaaalik »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký by jste mi doporučili box k zesilovači Orange Terror bass 500 + preamp MXR M-80 Bass DI. Teď mám box 4x10 od Ashdown. Chtěl bych nějaký, co se hodí do metalu a tvrdé hudby. Pár lidí mi už doporučovalo box od Hartke s hliníkovíma membránama, ale nejlíp bych chtěl box se speakon vstupem... Budu vděčný za vaše rady.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vhodný box k Orange Terror bass 500 do tvrdé hudby

Příspěvek od KIWI »

A za jaky peniz?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
kraaaaalik

Heleď, bazarová cena tak 10 000, ale může být i vyšší, není to strop :)
Walic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walic »

Omlouvám se že se tady motám...ale chystám se koupit stejný zesík tak mě zajímá jak si spokojený s výkonem a celkově se zvukem? :) taky se ještě rozmýšlím jaký box k němu zvolit :) :D
Basa:Sterling by Music Man Ray 35, (záložní Cort Action V)
Zesilovač:Warwick 5.1.
Box:Warwick wca 411,wca 115
kraaaaalik

No tak výkon plně dostačující, těch 500w je fakt hodně :D nikdy jsem nešel přes čtvrt volume. a to mám gain na necelou čtvrtku :) a zvuk je spíš podle osobního pocitu.. Mě vyhovuje parádně, žádný složitý nastavování, pokaždý najdu zvuk, co chci. Ale třeba mám zase známýho, kterýmu se ten zvuk Orange vůbec nelíbí.. :) doporučuju někam zajít do hudebnin a vyzkoušet si to na vlastní uši
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“