Dunlop JH-1 Wah
Pravidla fóra
-
Pogomaster
- Kontaktovat uživatele:
Dunlop JH-1 Wah
Zdravíčko muzikanti,potřebuju poradit!Chci si kupovat svuj první wah,ale nemám stím vubec zkušenosti tak jestli by mi někdo neporadil!Já přemyslím nad tímto Dunlop JH - Wah tak jestli je někdo ochotnej tak poradte!Libí se mi sound Jimmyho Hendrixe tak si myslím že by to byla dobrá volba:))) díky moc
[quote][/quote]
-
badguitarist
jh-1s
mno já mám jh-1special (stejný obvod jako jh-1, ale jiný potenciometr než normální jh-1), před tím jsem měl gbc-95 a vůbec se to nedá srovnávat - jh-1s je mnohem příjemnější - obecně by se dalo říci, že gbc-95 je šíleně uřvaný - tzn. hrozně (na moje ucho opravdu moc) zvýrazní výšky - až do řezavého tónu. Další rozdíl je v rozsahu (nevim jak dnešní modely - můj je asi 3 roky starej), ale můj jh-1 má asi o jeden cenťák větší rozsah. A nakonec to nejhorší - gbc-95 má šíííílenej skok uprostřed - tzn. uprostřed dráhy přeskočí velmi výrazně frekvence...
z předešlého textu je asi jasný, že bych doporučil jh-1, ovšem pozor jediný co můžu doporučit je oskusit si všechny možný modely a značky (někdo preferuje George dennis či morley) a co sedí nejvíc vzít...
z předešlého textu je asi jasný, že bych doporučil jh-1, ovšem pozor jediný co můžu doporučit je oskusit si všechny možný modely a značky (někdo preferuje George dennis či morley) a co sedí nejvíc vzít...
fender stratocaster aerodyne, godin radiator, mesa boogie studio 22+, box 2x12´ eminance legend, jim dunlop jh-1special, ehx double muff, ibanez fl-301dx, ibanez cp-834(to číslo myslim - je to kompresor to je hlavní), danelectro dan-echo, ladička boss