druhý obrazok je tu
Samson C01U
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde zvuk USB Samson C01U
No to toho moc nedokážem - prostě problém s instalací ovladače. Tyhle jednoduché zvukovky jsou myslím USB-compliant, takže nevyžadují speciální ovladače, ale prostě si je systém (zde Win) zavede sám. Tipuju na prob HW (USB port, ale spíš ten mikrofon).
P.
P.
A da sa teda problem nejako vyriesit?
Pravdepodobne ano ... ale je to spis na pocitacove forum, nez na hudebni.
Mimochodem... jaky mas system? 32 nebo 64bitovy?
Mimochodem... jaky mas system? 32 nebo 64bitovy?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušet jinde (=jiný počítač/operační systém) a bude-li stav stejný, tak reklamovat.
P.
P.
-
White_Bullet
- Nový uživatel
Samson C01U - výběr mikrofonu
Dobrý den,
Vybírám si mikrofon k PC, pouze na mluvené slovo a na občasné mé skřehotání. I když nejsem nějaký odborník. Rozhoduji se mezi mikrofony Samson C01U a Samson C03U (tedy USB mikrofony do cca 2500 Kč). Jak jsem již psal, nejsem odborník a nevidím mezi těmito nějak rozdíl. Doporučili by jste mi jeden z nich nebo nějaký jiný, lepší k mému využití ??
Díky všem
Vybírám si mikrofon k PC, pouze na mluvené slovo a na občasné mé skřehotání. I když nejsem nějaký odborník. Rozhoduji se mezi mikrofony Samson C01U a Samson C03U (tedy USB mikrofony do cca 2500 Kč). Jak jsem již psal, nejsem odborník a nevidím mezi těmito nějak rozdíl. Doporučili by jste mi jeden z nich nebo nějaký jiný, lepší k mému využití ??
Díky všem